Uçmuşuz cano. Aynen devam. Geometri fizikteki açıkları kapatıp genel denemelere ufaktan girmeye başla.
AYT Matematik'ten önce geometride üçgenler+analitik tamamlayıp öyle gir, grafik soruları tokatlayıp morali bitirmesin.

Üçgenden analatiğe atlayacağım, AYT matematiğe bir an önce başlamak için.

Hedefim yok, gerçekten istediğim bir şey de yok.
Sınava çalışma nedenim, liseyi bitirdikten sonra sabah-akşam çalışacak bir işte olmak istemediğim için.
Yani, bir adamın kölesi olmamak için çalışıyorum.

İlla bir hedefim olacaksa, o da sürekli kendimi geliştirmek ve netleri artırmayı sürdürmek.

Ne olursa olsun hep bir üstün olacak iş sektöründe doktor da olsan mühendis de olsan kendi işinin patronu olmadıkça ki onda bile yine bir üstün olacak vergi daireleri iş yaptığın insanlar vesaire vesaire fakat sağlık meslek çıkışlı olarak netlerin gayet iyi bende kabaca TYT'de 96 97 yapmıştım tabii hemşirelik için AYT de girdim ama konu gereği TYT üstünden konuşacak olursak 3 4 5 çok iyi kaynak denemedeki net dalgalanmasıda şundan kaynaklı bildiğim kadarıyla sınava yaklaşmaya başladıkça 3 4 5 ara ara denemelerinin kademesini yükseltiyor benim ilk dershanemde kendi kaynak denemesi vardı köklü bir dershaneydi orada bilgim olmadığı halde evde çalıştığım kadarıyla AYT ilk denemede inanılmaz say neti çıkartmıştım mutlu olmuştum fakat kendi denemesi çok kolay olduğu için öyleydi sonradan dışarıdan farklı yerlerde ülke üzeri ortalama alan denemelerle eksiğimi görüp tamamladım kendini sürekli geliştirmek istemen çok iyi fakat hala kafanda geleceğine mesleğine dair bir fikir oturmaması kötü olmuş bence çalışırkende kendine şu meslekte mutlu olurum diyeceğin bir meslek veya iş imkanı bol olacak bir bölüm tercih et ve yurt dışı istiyorsan gideceğin üniversitenin mavi diploma tarzı imkanları mevcut mu iyi araştır umarım gönlünce istediğin yerlere gelirsin başarılar diliyorum.

TYT netlerim:
  • matematik: 25
  • sosyal: 16
  • Türkçe: 37
  • fen: 13
Dersler:
  • TYT matematik şu an itibarıyla bitti.
  • Geometri konusunda tamamen sıfırım. Stajdan dolayı vakit bulamıyorum.
  • Fizikte de sıfırım, hiçbir şey bilmiyorum. Bugün veya yarın fiziğe başlamış olacağım.
  • Kimya ve biyolojiyi Full yaptım.
  • Türkçede paragraf kısmında 3 yanlışım var, onun dışında dil bilgisi Full.
  • Sosyalde ise coğrafya kısmında, özellikle haritalarda eksiklerim var; onu da kapatacağım.
Geometriyi ve fiziği hallettiğimde bu işi tamamen bitirmiş olacağım.
İşin saçma yanı; birinde 58, diğerinde 80, bunda ise 90 net yapmam. Çok fazla dalgalanıyor. Az bir fark da değil yani, 30 net oynamış. LGS'de 260 puan yapan, 12.sınıf bir meslek lisesi öğrencisiyim.

Ekim'de bu netler muazzam. Ancak Türkçeye hiç güvenme her zaman maalesef bu sonuç getirmiyor. Ve geometri/fen eksiklerini direkt kapa. Bir arkadaşım sırf bu ikisi eksik diye 2 sene mezuna kaldı. Hep ucundan kaçırıyordu tıpbı.

Üçgenden analatiğe atlayacağım, AYT matematiğe bir an önce başlamak için.

Analitiği limite başlarken başla.