Cheriel

Uzman
Ne zaman deneme çözmeye başlamalıyım? İlk branş denemesi sonra mı normal deneme çözmeliyim? Sadece TYT matematiği bitirdim, TYT Fen'de ise son konulardayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Branş denemeleriyle başlarım, Aralık ortası gibi başlarım evde deneme çözmeye. Deneme kulübündeysen çöz çözebildiğin kadar.

Benim yaptığım, her hafta TYT denemesi çözmek. Hafta başı eksikleri analiz edip ona göre programı düzenlemek. Branş için ise, bir dersi tamamen bitirdikten sonra başlarım. Mesela TYT Biyoloji bitti mi? Sadece branş denemesi ile devam ettiririm. Bu sayede konular hem taze kalır hem de eksikleri görürüm.

Matematiği bitirdiysen ve Fen'de son konulardaysan hemen başla. Branş denemelerini her bir ders bittikten sonra birer ikişer kaynak çözersin hızlıca sonra AYT'ye geçersin. Bu saatten sonra her hafta 1 TYT denemesi at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiği bitirdiysen ve Fen'de son konulardaysan hemen başla. Branş denemelerini her bir ders bittikten sonra birer ikişer kaynak çözersin hızlıca sonra AYT'ye geçersin. Bu saatten sonra her hafta 1 TYT denemesi at.

Her bir ders için branş çözdükten sonra mı AYT'ye geçeyim yoksa AYT ile beraber mi çözmek mantıklı.

Her bir ders için branş çözdükten sonra mı AYT'ye geçeyim yoksa AYT ile beraber mi çözmek mantıklı.

Bir kaynak genelde 8-10-12 deneme oluyor. Fen hızlı akar 1 günde bile bitirebilirsin hepsini. Matematiğide haftada bir atsan olur. Çok uzatma, asıl branş zamanı son aylardır.

Bir kaynak genelde 8-10-12 deneme oluyor. Fen hızlı akar 1 günde bile bitirebilirsin hepsini. Matematiğide haftada bir atsan olur. Çok uzatma, asıl branş zamanı son aylardır.

Hocam, birkaç video izledim. Branş denemelerini konular tamamen oturduktan sonra çözün diyorlar. O zaman genel deneme mi çözmek gerekiyor?

Hocam, birkaç video izledim. Branş denemelerini konular tamamen oturduktan sonra çözün diyorlar. O zaman genel deneme mi çözmek gerekiyor?

Sene sonuna kadar sürekli branş at demiyor kimse. Ders bitince konuları oturtmak için çok vakit harcamadan bir kaynaktan branş çözülmeli bence. Bir kaynak 10 deneme olsa 20 fen sorusundan 200 soru yapar. Yarım günde bile rahatlıkla bitirilir 200 soru. Genel deneme her hafta çözülmeli orası ayrı. Onların kast ettiği seri branş denemeleri, ona son aylarda konular tamamen bitince geçilir.