TYT fen için kaynak önerisi

Winner

Üstün
Merhaba Aralık'a kadar tüm TYT konularını bitirmek istiyorum. EA bölümündeyim. Fen dersleri için hoca, kaynak ve genel önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.

@SF26

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik: Hoca olarak Özcan Aykın, Altuğ Güneş / Kaynak olarak Üç Dört Beş tek başına yeter
Kimya: Hoca olarak Sinan İhtiyaroğlu, Görkem Şahin / Kaynak olarak Orbital veya Aydın
Biyoloji: Hoca olarak Senin Biyolojin, Dr. Biyoloji / Kaynak olarak Palme veya Biyotik

Merhaba Aralık'a kadar tüm TYT konularını bitirmek istiyorum. EA bölümündeyim. Fen dersleri için hoca, kaynak ve genel önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.

@SF26
Rehberde bahsetmiştim aslında kaynak tavsiyelerine.
Fizikte Altuğ Güneş'in eski kampına bakabilirsiniz, yeni kampını beğenmedim açıkçası. Soru bankası olarak Bilgi Sarmal hayli hayli yeter.
Kimya olarak Sinan İhtiyaroğlu/Paraksilen/Görkem Şahin/Meschemy bakabilirsin, orbital tek başına yetiyor soru bankası olarak.
Biyolojide DR.Biyoloji veya Aras Tuğcu bakabilirsiniz, Biyotik veya Biyoanaliz bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…