Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Aralık'a kadar tüm TYT konularını bitirmek istiyorum. EA bölümündeyim. Fen dersleri için hoca, kaynak ve genel önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Fizik: Hoca olarak Özcan Aykın, Altuğ Güneş / Kaynak olarak Üç Dört Beş tek başına yeter
Kimya: Hoca olarak Sinan İhtiyaroğlu, Görkem Şahin / Kaynak olarak Orbital veya Aydın
Biyoloji: Hoca olarak Senin Biyolojin, Dr. Biyoloji / Kaynak olarak Palme veya Biyotik
Merhaba Aralık'a kadar tüm TYT konularını bitirmek istiyorum. EA bölümündeyim. Fen dersleri için hoca, kaynak ve genel önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Rehberde bahsetmiştim aslında kaynak tavsiyelerine.
Fizikte Altuğ Güneş'in eski kampına bakabilirsiniz, yeni kampını beğenmedim açıkçası. Soru bankası olarak Bilgi Sarmal hayli hayli yeter.
Kimya olarak Sinan İhtiyaroğlu/Paraksilen/Görkem Şahin/Meschemy bakabilirsin, orbital tek başına yetiyor soru bankası olarak.
Biyolojide DR.Biyoloji veya Aras Tuğcu bakabilirsiniz, Biyotik veya Biyoanaliz bakabilirsin.