Merhaba, EA öğrencisiyim. Amacım fullemek değil ama iyi net yapmak istiyorum. Hiç soru bankam yok, sadece video izleyerek olur mu sizce? Bir de kimleri önerirsiniz bana? Kritik konu kamplarını izle dediler.
Hocam bir yandan AYT matematik olduğundan 1 aya 1 ders harcarsam çok sıkışırım bu yüzden son yıllarda çıkan konulara çalışsam iyi olmaz mı?
Bir de hocaların soru çözdüğü soruları izlesem işe yarar mı?
Merhaba, EA öğrencisiyim. Amacım fullemek değil ama iyi net yapmak istiyorum. Hiç soru bankam yok, sadece video izleyerek olur mu sizce? Bir de kimleri önerirsiniz bana? Kritik konu kamplarını izle dediler.
Sevdiğin hocanın kampını izle ardından konuları bitirdikçe 3 adım MEB testlerini çöz tabletten. Her konudan 4 test falan var kolaydan zora üstüne üstlük çıkmışlarda var içinde.
Sevdiğin hocanın kampını izle ardından konuları bitirdikçe 3 adım MEB testlerini çöz tabletten. Her konudan 4 test falan var kolaydan zora üstüne üstlük çıkmışlarda var içinde.
4 ayda feni bitirebilirsin bence yine de dersen ki çok çıkan konulara çalışacağım diye ufak öneriler vereyim. Mesela fizikte optik kısmına hiç bulaşma derim. Hem uzun zaman alır hem 1 net getirir sadece. Örneğin ÖSYM, ısı sıcaklık konusunu sever. Hem kısa hem +1 net gelir. Kaldırma kuvvetine kadar olan kısıma çalış fizikte.
Biyoloji için net bir şey söylemek zor zira çoğu konu birbiriyle bağlantılı. Canlıların temel bileşikleri, komunite ve kalıtım konularına odaklan.
Kimya için bahsettiğim kamp hem kısa hem öz. Halledebilirsin bence konuları. Orada iş pratiğe kalıyor biraz.
3 adım testleri güzel. AYT biyolojisini komple çözmüştüm TYT fende ise belirli konuları çözmüştüm. Kolay testleri sıkabilir ancak temelimiz varsa. Direkt orta ve zor testleri çözün sıkarsa. Düzeltmedilerse tek tük cevap anahtarı hatası vardı o da sıkıntı çıkarmaz.
Selam, pek soru cozen birisi olmayarak soyluyorum full bile cekebilirsin, inan TYT bazinda hicbir kaynagi tam olarak bitirmedim bile ama genelde 19-1 ya da full cekiyorum. Dun MSU'ye girdik orada da fulledim.
Kimya icin Ferrum'un kamp programi var, VDK PDF'i vs. her sey var. Adam 1x'te slowed konusuyor, olusu 1.5x'te izlersin. Sadece orbital soru bankasini al her videodan sonra odev veriliyor onlari yap yeter, ileri testleri cozmene gerek bile yok kitaptaki, konulari 23-24 gunde rahatca bitirebilirsin. Oturup fazla calisirsan TYT kimyayi 1 haftada bile bitirebilirsin cok rahat bir sekilde ve fullersin, en rahat net artan ders.
Biyoloji icin Dr. biyoloji'yi oneririm zira kisa bir kamp. Kaynak olarak da sadece biyotik yeterli olacaktir fazlasiyla. Yine 1-2 hafta icinde komple fullenecek duzeyde bitebiliyor 1 kaynagi tamamen bitirmeden bile.
Fizik buradaki en uzun ve en kallavi ders, burada da onerim Altug Gunes olacaktir, cok iyi bir anlatima sahip ve her seyi cok kolaymis gibi hissettiriyor adama. Fizikte optigi ayirabilirsin simdilik, cunku kampin sadece 20-25 videosu optik ve 1 soru geliyor. Sonra zamanin kalirsa bakarsin, ben oyle yapip sonradan calistim.
Soru cozmesen bile sadece videolari izleyip ustune 1-2 test cozerek ilerlesen olusu 15-20 net araliginda bir seyler cikartabilirsin.