Merhaba. TYT feni dinlesem de soruları yapamıyorum. Kimyada Kimya Adası video ders kitabını kullanıyorum ama orbitalde bir zaman sonra soruları çözememeye başlıyorum. Biyolojide Betül Biyoloji video ders kitabı var ama Biyotik'te bir soru bile çözemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim, yaptığım bir hata mı var? Kimyada konuyu bitiriyorum sonra kitaptaki bütün soruları bir oturuşta çözüyorum ama 2-3 test sonra 12 soruda 5 yanlışım çıkmaya başlıyor ve hevesim kaçıyor. Biyolojide daha 1 soru bile çözmedim, 3 gündür ilk videoyu dinliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Konu oturmuyorsa hocayı değiştirebilirsin diyecektim ama kitaplarını almışsın. Onun dışında önce farklı farklı kanallardan soru çözümü videoları izleyebilirsin, hocalar soruyu görüp nasıl yaklaşıyor görebilirsin ama genelde ilk konular hep bilgi ağırlıklı. Yanlışların nerelerden geliyor?
Konu oturmuyorsa hocayı değiştirebilirsin diyecektim ama kitaplarını almışsın. Onun dışında önce farklı farklı kanallardan soru çözümü videoları izleyebilirsin, hocalar soruyu görüp nasıl yaklaşıyor görebilirsin ama genelde ilk konular hep bilgi ağırlıklı. Yanlışların nerelerden geliyor?
Hocam konuyu tam dinliyorum ama bir zaman sonra sanki hocanın anlatmadığı sorular geliyor. İlk defa duyduğum şeyler dün 1. günden itibaren tekrar dinledim şu an 5. gundeyim yine bir gelişme görmedim. Başka hangi hocayı önerirsiniz kimya için? Biyolojide 11. sınıfta biosem dinledim çok iyiydi şimdi biosemin kitabını alacağım oradan dinleyeceğim.
Kimya için Sinan İhtiyaroğlu'nu önerebilirim. Biyoloji için de kesinlikle Senin Biyolojin bakabilirsin, TYT Biyoloji'ye başlamadan önce bilmen gereken terimler diye bir videosu vardı, ona bakıp ondan sonra başlamanı öneririm.Hocam konuyu tam dinliyorum ama bir zaman sonra sanki hocanın anlatmadığı sorular geliyor. İlk defa duyduğum şeyler dün 1. günden itibaren tekrar dinledim şu an 5. gundeyim yine bir gelişme görmedim. Başka hangi hocayı önerirsiniz kimya için? Biyolojide 11. sınıfta biosem dinledim çok iyiydi şimdi biosemin kitabını alacağım oradan dinleyeceğim.