TYT fen seçilen hocalar iyi mi?

Biyolojide temelin yoksa dr. Biyoloji dinleme. Ha hocaya lafım yok ama gereksiz detaya giriyor. Betül hocaya bakabilirsin güzel, yalın bir anlatımı var.

Betül hoca biosem mi kararsız kaldım. Hangisi temelden anlatıyor.

Betül hoca biosem mi kararsız kaldım. Hangisi temelden anlatıyor.
İkiside temelden anlatıyor. Hangisinin anlatımı sana daha yakın geldiyse onu seç. Ben Betül hocayı seçtim. Bu arada Betül hocanın kampı 28 gün, Biosem'in kampı 39 gün sürüyor.

İkisi de temelden anlatıyor. Hangisinin anlatımı sana daha yakın geldiyse onu seç. Ben betül hocayı seçtim. Bu arada betül hocanın kampı 28 gün, Biosem'in kampı 39 gün sürüyor.

Hocam peki soru bankasi olarak başlangıç için öneriniz var mi?

O kadar da değil ya.
Hayatı boyu gördüğü bütün biyoloji derslerinde uyumuş birisi olduğumdan olsa gerek çok ağır geldi. Etrafımdaki herkes tavsiye edince herkesin takip etmesi uygun bir kamp olduğunu düşünmüştüm ama çok karmaşık geldi. Zaten AYT’ye değil YDT’ye gireceğim için bu kadar komplike bir kampa ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Tahminimce AYT’den ilerleyecek olsaydım iyi bir kamp olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…