Cheriel

Uzman
Altuğ Güneş'ten dinlemeyi düşünüyorum. Soru bankasına gerek var mı? Soru tiplerinin hep aynı olduğunu söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT fende bir soru bankası zorunlu. Ne sıfır ne iki tam bir soru bankası yeter. Ancak neredeyse şubat ayında olduğumuzu unutmayalım. O yüzden şunu sormak lazım. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı üniversite istiyorsun?

TYT fende bir soru bankası zorunlu. Ne sıfır ne iki tam bir soru bankası yeter. Ancak neredeyse şubat ayında olduğumuzu unutmayalım. O yüzden şunu sormak lazım. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı üniversite istiyorsun?

4 yıllık istiyorum zaten mezuna kalacağım amacım yetiştirmek değil konuları öğrenmek Bilgi Sarmal var mış evde altuğ güneşten izlemem doğru olur mu 0'im çünkü fizikte.

4 yıllık istiyorum zaten mezuna kalacağım amacım yetiştirmek değil konuları öğrenmek Bilgi Sarmal var mış evde altuğ güneşten izlemem doğru olur mu 0'im çünkü fizikte.
Özcan Aykın çok daha iyi. İkisinin playlistlerini de baştan sona izlemiş biri olarak söylüyorum.

Özcan Aykın çok daha iyi. İkisinin playlistlerini de baştan sona izlemiş biri olarak söylüyorum.
Özcan Aykın ruhumu yaşam enerjimi söndürüyor ya. Hiç devam edesim yok ama gerçekten iyi diyorsanız izleyeceğim. Adam resmen melatonin salgısını tetikliyor gibi, anında esnemeye başlıyorum.

Bu konuşmayı aylar önceden yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Mezuna kalırım kafasıyla gidersen kalırsın. Ayrıca bu seneki değil ondan sonraki YKS şu anki müfredatla girilecek son YKS. O zamanki rekabetin nasıl olacağını biliyor musun? Mezuna kalmak her zaman ikinci plan olmalı. Daha 4,5 ay var. Bir şekil çalışsan belki tutturacaksın istediğin yeri. Ama buradaki kilit nokta çok çalışmak.

Şimdi gelelim TYT fene. Konu anlatım+1 soru bankası yeter. Geriye eksik kalmışsa bile denemeleri güzel analiz ederek kapatabilirsin.