Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Stajda ortalama 3 saat boş olabiliyorum. Fizik konu anlatımı sözel not gerektirmiyorsa dinlemeyi düşünüyorum. Sözel bilgi çok mu?
TYT fizik zaten komple sözel+yorumlama.
seeraddar
Yetkin
Staj 120 gün sürecek. Hocam bunu nasıl değerlendirebilirim yok mu buna uygun ders?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Staj 120 gün sürecek. Hocam bunu nasıl değerlendirebilirim yok mu buna uygun ders?
Video izleyeceğin rahat ortam, defter ve kaleminiz var ise Özcan Aykın izleyerek çok rahat fizik çalışabilirsin.
seeraddar
Yetkin
Masam yok. Ortamda uygunVideo izleyeceğin rahat ortam, defter ve kaleminiz var ise Özcan Aykın izleyerek çok rahat fizik çalışabilirsin.
Değil, sanırım.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Nasıl yani? Kulaklığı takıp ders çalışsan seni rahatsız ederler mi? Bank falan var mı?
seeraddar
Yetkin
Hocam bina o kadar eski ki kablolar açıkta, eski tip aydınlatma, aşırı yüksek tavanlar var. İçeri karanlık. Bildiğiniz masa vermediler, masa yoktu. Adamlar zor sığmış odaya. Müdürün karşısında oturma yeri olur ya, orada oturuyorum. Odanın dışında kantin var, açık hava; birbirlerine küfreden mi, kavga eden mi, sigara içen mi... her şey var. Pek yoğun değil ama öğleden sonra 3-4 saat boşum genelde. Olmadı problem çözerim, 120 gün verimsiz geçecek..Nasıl yani? Kulaklığı takıp ders çalışsan seni rahatsız ederler mi? Bank falan var mı?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Müdürün karşısında oturma yeri olur ya, orada oturuyorum.
Telefonu kol koyma yerine yerleştirip dizinin üstüne defter koyup konu dinliyeceksin kulaklık ile. 120 gün problem çözmek mantıksız ve saçma olur.
Zaten ÖSYM son yıllarda neredeyse hiç sayısal soru sormuyor TYT Fizik'te ama bazı konular zorlayabiliyor. Tüm TYT Fizik'e bakamam diyorsan 3-4 net çıkartabileceğin kek konular var.