Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Bilgi Sarmal'ın TYT matematiği ortalama üstü sayılabilir. Kaliteli kitaptır. Belki az zorlayabilir. Fakat yapılamayacak kitap değil. Doktrin kitabını ilk kez görüyorum. O kitapta temel yapıp Bilgi Sarmal çözmek iyi olabilir.
Mustafaymis
Uzman
Limit ağır gelebilir tercihen Hız ve Renk alırdım ben olsam Türkçe için. Ve TYT Fen Bilimleri konu özeti için de Apotemi de tercih edilebilirdi ama tabii ki soru bankası değil.
Sözel.
Arkadaşım bunlarla çalıştığını ve iyi olduklarını söylemişti. İlk öncelikle Sıfırdan Sonsuza Matematik ile temel atıp, sonradan Limit'e geçeceğim.Limit ağır gelebilir tercihen Hız ve Renk alırdım ben olsam Türkçe için.
pastaciamd
Çalışkan
Sınava hazırlandığım senede limit paragraf soru bankası çözüyordum. Bazı soruları gerçekten de zorlamaydı. Video çözümlerini de şahsen hiç beğenmemiştim (yeni basım nasıl bilmiyorum). Türkçemi geliştirdi mi dersen şahsen hayır ancak aynı yayınevinin paragraf denemesi beni çok geliştirmişti. TYT matematik için 20 net altında net yapıyorsan Eyüp b TYT soru bankası öneririm. Netiniz 20 ve üstüyse zaten Bilgi Sarmal yeterli gelecektir.
seeraddar
Yetkin
Ben sayısalım ama yine de bildiğim yerden sana yardım edeyim. Öncelikle Limit’ten falan başlamak senin için uygun değil. Türkçe netin kaç? Daha önce hiç paragraf çalışdın mı? Dil bilgisinde geçmişten gelen bir bilgi birikimin var mı bunlarda? Yoksa Emek Taştan’ın 49 günde TYT Türkçe kampını al, yanına Bilgi Sarmal Türkçe soru bankasını koy, bitir. Hem paragraf hem dil bilgisini halledersin. Ondan sonra dilediğin kitabı alıp çöz.Sözel.
Arkadaşım bunlarla çalıştığını ve iyi olduklarını söylemişti. İlk öncelikle Sıfırdan Sonsuza Matematik ile temel atıp, sonradan Limit'e geçeceğim.
Matematik ve Fen’e gelelim. Bence Fen’de ‘Garanti Konular Kampı’ ile uğraşma. Önünde upuzun bir zaman var. 2 ayda kimya ile biyolojiyi tertemiz bir şekilde bitirirsin. Fiziğe değinmiyorum çünkü daha çalışmadım, bilgim yok. Ama 2 ayda kimya ve biyolojiyi rahat bitirirsin. Kolay dersler yani, ‘Garanti Konular Kampı’ ile hiç uğraşma. Resmen ‘nasıl para kazanırız’ diye kitap yapmışlar.
Matematiğe gelirsek, Sıfırdan Sonsuza denen elemanı bilmiyorum. Biraz izledim, güzel anlatıyor uzatmıyor. Ancak video ders kitabının kalitesini bilmediğimden Emin olamıyorum, eğer güveniyorsan devam edebilirsin bu adamla. Bilgi Sarmal soru bankasına gelirsek… ben çözmüştüm, güzel kitap. Benim tavsiyem Mert Hoca’nın kampı 3 bin tane soru var kampta, çok yeterli olur. Ama sen diyorsan ki ‘ben Sıfırdan Sonsuza anlatan adamı iyi anlıyorum’, o zaman hiç Mert Hoca’ya bulaşma. İyi anladığın birini bulduysan bırakma o adamı.
Syntax
Üstün
TYT matematik için 20 net altında net yapıyorsan Eyüp b TYT soru bankası öneririm.
20 net altı için EyüpB TYT mi? Gerek olduğunu sanmıyorum. Özellikle 20 net altı yapıyorsa eksiği çoktur.
seeraddar
Yetkin
20 net altı için eyüpb TYT mi? Gerek olduğunu sanmıyorum. Özellikle 20 net altı yapıyorsa eksiği çoktur.
Sınava hazırlandığım senede limit paragraf soru bankası çözüyordum. Bazı soruları gerçekten de zorlamaydı. Video çözümlerini de şahsen hiç beğenmemiştim (yeni basım nasıl bilmiyorum). Türkçemi geliştirdi mi dersen şahsen hayır ancak aynı yayınevinin paragraf denemesi beni çok geliştirmişti. TYT matematik için 20 net altında net yapıyorsan Eyüp b TYT soru bankası öneririm. Netiniz 20 ve üstüyse zaten Bilgi Sarmal yeterli gelecektir.
TYT soru bankası iyi değil Eyüp b'nin.
Syntax
Üstün
Birkaç sorusunu çözdüm. Bence gerekli değil. Ama kötü de değil. Ve 20 net altı yapan kişinin çözeceği bir kitap değil. Öncesinde 3D gibi kitaplar bitirmek gerekli bence.