megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Merhaba. YKS 2026 öğrencisiyim yani bu sene sınav senem. Temelim çok sağlam değil bu sene sağlam çalışacağım. Yazın TYT'yi bitirmeyi hedefliyorum. Her dersin video ders kitabını ve ekstra soru bankası alarak ilerlemeyi düşünüyorum.

Matematik: Rehber matematik 49 günde TYT video ders kitabı + Mert hoca 70 günde TYT seti + 345 TYT matematik, en sonda da 3D TYT çözmeyi düşünüyorum. Matematikte şu an 7-8 yapıyorum temelim çok sağlam değil o yüzden matematiğe çok ağırlık vermeyi düşünüyorum.

Fizik: VIP fizik 50 günde TYT video ders kitabı + 345 TYT fizik alıp ikisini beraber götürmeyi düşünüyorum.

Kimya: Kimya adası video ders kitabı + Aydın yayınları TYT kimya soru bankası almayı planlıyorum.

Biyoloji: Biyoloji temelim 0 olduğu için ilk başta Betül biyoloji 28 günde TYT video ders kitabı alıp temeli oluşturduktan sonra DR biyoloji kitabı alıp biyotik TYT + 345 TYT biyoloji almayı planlıyorum.

Sizce bu kitapları alınır mı? Yazın TYT +85 sabitlemek istiyorum şu an 45-55 arası değişiyor netlerim.

Problemler ve Geometri konularını atlamayın. Problemleri aldığınız kaynaklardan bitirdikten sonra Bilgi Sarmal ile devam ettirin.
Geometri konusunda 345 alabilirsiniz. Kamp hocalarını beğeniyorsanız seçimleriniz doğru. TYT Kimya soru bankası olarak Orbital Yayınlarını önerebilirim. Sorularına bakın. Bence, Aydın'dan önce çözülmeli.

Matematik için Rehber Matematik önermiyorum. Bıyıklı'nın Temel Atma ve Kırmızı Serisi olacak şekilde iki seriyi tamamlamayı düşünebilirsin. Sistemi gayet iyiydi. 345 ardından 3D'de güzel bir seçim. Performansın iyiye giderse aradan 345'i bile çıkarmayı düşünebilirsin.

Problemler ve geometri konularını atlamayın. Problemleri aldığınız kaynaklardan bitirdikten sonra Bilgi Sarmal ile devam ettirin.
Geometri konusunda 345 alabilirsiniz. Kamp hocalarını beğeniyorsanız seçimleriniz doğru. TYT kimya soru bankası olarak orbital yayınlarını önerebilirim. Sorularına bakın. Bence, aydın'dan önce çözülmeli.

Hocam problemlere mert hocanın kampı bittikten sonra başlamayı düşünüyorum. Geometrim de 0 full boş bırakıyorum geometri kısmını. Kenan kara geometri kampını almamı tavsiye eder misiniz? Kenan karayı çok sevmiyorum ama öneriliyor o yüzden kararsız kaldım.

Matematik için rehber matematik önermiyorum. Bıyıklı'nın temel atma ve kırmızı serisi olacak şekilde iki seriyi tamamlamayı düşünebilirsin. Sistemi gayet iyiydi. 345 ardından 3D'de güzel bir seçim. Performansın iyiye giderse aradan 345'i bile çıkarmayı düşünebilirsin.

Hocam rehber matematik TYT kitabı zaten bende var o yüzden çözmek istiyorum. Bıyıklı matematiği çok beğenmiyorum yani TYT için dinlemek istemiyorum ama temel atma kampı hakkında pek bir bilgim yok. Sizce 10 günde temel atma kitabını da alayım mı?

Hocam problemlere mert hocanın kampı bittikten sonra başlamayı düşünüyorum. Geometrim de 0 full boş bırakıyorum geometri kısmını. Kenan kara geometri kampını almamı tavsiye eder misiniz? Kenan karayı çok sevmiyorum ama öneriliyor o yüzden kararsız kaldım.

Hocam rehber matematik TYT kitabı zaten bende var o yüzden çözmek istiyorum. Bıyıklı matematiği çok beğenmiyorum yani TYT için dinlemek istemiyorum ama temel atma kampı hakkında pek bir bilgim yok. Sizce 10 günde temel atma kitabını da alayım mı?
Ben kullandım o kitabı ve kampı, eğer kampı tam anlamıyla iyi derecede götürürseniz temelinizi baya sağlam oturtursunuz. Günde 4 saat ayırarak 10 günde bitiriyor. Bir saat kadarı hocayla, bir saat kadarı sıra sende ile kalanları ise ÖSYM tarzı ile. Hepsinin ayrıntılı çözümü ile birlikte oynatma listesinde yayınlamış. Bence onunla başlayın, sonra sevdiğiniz bir hocanın asıl TYT Matematik kampına start verin.

Ben kullandım o kitabı ve kampı, eğer kampı tam anlamıyla iyi derecede götürürseniz temelinizi bayağı sağlam oturtursunuz. Günde 4 saat ayırarak 10 günde bitiriyor. Bir saat kadarı hocayla, bir saat kadarı sıra sende ile kalanları ise ÖSYM tarzı ile. Hepsinin ayrıntılı çözümü ile birlikte oynatma listesinde yayınlamış. Bence onunla başlayın, sonra sevdiğiniz bir hocanın asıl TYT matematik kampına start verin.

Mert hocanın kampı iyi mi sizce hocam? Temel atma kampından sonra mert hocanın kampıyla mı başlasam. Evde rehber matematiğin kitabı var zaten ama bende rehberi çok sevmiyorum çok konuşuyor.

Mert hocanın kampı iyi mi sizce hocam? Temel atma kampından sonra mert hocanın kampıyla mı başlasam. Evde rehber matematiğin kitabı var zaten ama bende rehberi çok sevmiyorum çok konuşuyor.
Hocam, temel atmak için çoğu kanal uygundur. Siz anlatımını beğendiğiniz hocayı seçmelisiniz. Rehber Matematik çok konuşuyor dediğiniz gibi. Biraz cıvık birisi. O yüzden onun kampını takip etmemiştim.

345 yerine daha iyi alternatifler var bence. Ben pek beğenmiyorum 345'i yetersiz gibi.
Sadece matematiğini almak mantıklı. Onda da biraz boş sorular var.

Hocam, temel atmak için çoğu kanal uygundur. Siz anlatımını beğendiğiniz hocayı seçmelisiniz. Rehber matematik çok konuşuyor dediğiniz gibi. Biraz cıvık birisi. O yüzden onun kampını takip etmemiştim.

Şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma kitabını bitirdikten sonra mert hocanın kampına başlayacağım hocam. Mert hocanın üslubu ve anlatımı hoşuma gidiyor. Kampla beraber 345 matematiği götüreceğim ve problemler kısmına gelince 3D başlayacağım. Bu planda bir sorun var mı sizce?

345 yerine daha iyi alternatifler var bence. Ben pek beğenmiyorum 345'i yetersiz gibi.
Sadece matematiğini almak mantıklı. Onda da biraz boş sorular var.

Hocam okuldaki hocaların yaklaşık hepsi 345 öneriyor o yüzden listeme koydum. Fizik için alternatif olarak hangisini önerirsiniz.

Mert Hoca övülen bir hoca, şu şekilde söyleyeyim. Bıyıklı ve Mert hoca genel anlamda pişiriyor öğrencileri. Pişirdikten sonra öğrenci Eyüp B'ye kaçıyor. Bu pek değişmiyor genelde, siz hangi hocayı beğeniyorsanız onu ufak ufak izleyin. Ardından kitabını alıp başlayın.

Eğer herhangi bir derste kendinizi yetersiz hissediyorsanız kesinlikle bir öğretmenin kamp kitapları ile temellerinizi atın. Ben video konu anlatımı seyredeyim, testimi ise 345 gibi bir kitaptan çözeyim derseniz genelde soru biçimlerine yabancı kalırsınız ve devamında derse küsebilirsiniz.