seeraddar

Yetkin
Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, Mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
345>orijinal>3d, 345 zaten yeterince kalın bir kitap ve hatırladığım kadarıyla içi yeni nesil soru dolu. Onu bitirdikten sonra seviyeyi artırmak gerek. Biraz Keskin bir geçiş olabilir ama diğer kitaplarda kolaydan zora gidiyor.

Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, Mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler.
10 Günde Temel kitabı, bir TYT kampından sonra tekrar amaçlı kullanılacak bir kitap değil. Temeliniz yoksa bu seriyi tamamlıyorsunuz. Kitapta yer alan ÖSYM kısmı ile de yeni nesil sorular ile kampı bitiriyorsunuz. Bittikten sonra artık beğendiniz bir hocanın asıl TYT Matematik kampına başlıyorsunuz. Temel yokken yeni nesil görmek istemek tutarsızdır.

Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, Mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?
2 temelin temelinin temeli kitabı almışsın, onları hemen kenara yollayıp bir TYT Matematik kampına başla.
İlk 12 konuyu 3D-Orijinal-Barış üçlüsüyle( 3D aralarında en kolayı, aynı zamanda 3D son 2 senedir TYT Matematik kitabında sistematik bir şekilde kolaylaştırılıyor, dolayısıyla alınabilir bir kitap orta hat için.)
bitirip AYT Matematik çalışmalarına geç.

10 günde temel kitabı, bir TYT kampından sonra tekrar amaçlı kullanılacak bir kitap değil. Temeliniz yoksa bu seriyi tamamlıyorsunuz. Kitapta yer alan ÖSYM kısmı ile de yeni nesil sorular ile kampı bitiriyorsunuz. Bittikten sonra artık beğendiniz bir hocanın asıl TYT matematik kampına başlıyorsunuz. Temel yokken yeni nesil görmek istemek tutarsızdır.

Temelin yeni nesli var hocam. Arkadaş da acil matematik var, çok güzel. Onu almadığıma pişmanım.

345>orijinal>3d, 345 zaten yeterince kalın bir kitap ve hatırladığım kadarıyla içi yeni nesil soru dolu. Onu bitirdikten sonra seviyeyi artırmak gerek. Biraz Keskin bir geçiş olabilir ama diğer kitaplarda kolaydan zora gidiyor.
345 her anlamda rezalet bir kitap, hem dizgi hem de soru basımı açısından çok kötü. Özellikle de kitabın sayfalarında kopmalar da var.
Siyasi meseleler de var ama öğrenciler bunu göz ardı ediyor.

Temelin yeni nesli var hocam. Arkadaş da acil matematik var, çok güzel. Onu almadığıma pişmanım.
Acil zor bir kaynak, arkadaş oldukça temel düzeyde.

Sırada binayı dikin.
Bıyıklı giriş seviye bir kanal maalesef Orjinal veya FULL alın o zaman.

Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?

Direkt 3D TYT vdd al ondan ilerle. Beceri temelli ve meraklisina sorulari atlama sakin. Sonrasinda Eyüp B'nin videolarini bitirip paso deneme coz.

345 her anlamda rezalet bir kitap, hem dizgi hem de soru basımı açısından çok kötü. Özellikle de kitabın sayfalarında kopmalar da var.
Biyoloji kitabı hariç kopma sorunu yaşamadım. Bence güzel kitaptı. 3D ile 345 aynı seviyeyse 3D tercih edilebilir.
Siyasi meseleler de var ama öğrenciler bunu göz ardı ediyor.
Bu konu hakkında bir fikrim yoktur. İlk defa sizden duydum.