Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, Mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?
345>orijinal>3d, 345 zaten yeterince kalın bir kitap ve hatırladığım kadarıyla içi yeni nesil soru dolu. Onu bitirdikten sonra seviyeyi artırmak gerek. Biraz Keskin bir geçiş olabilir ama diğer kitaplarda kolaydan zora gidiyor.
10 Günde Temel kitabı, bir TYT kampından sonra tekrar amaçlı kullanılacak bir kitap değil. Temeliniz yoksa bu seriyi tamamlıyorsunuz. Kitapta yer alan ÖSYM kısmı ile de yeni nesil sorular ile kampı bitiriyorsunuz. Bittikten sonra artık beğendiniz bir hocanın asıl TYT Matematik kampına başlıyorsunuz. Temel yokken yeni nesil görmek istemek tutarsızdır.
Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, Mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?
2 temelin temelinin temeli kitabı almışsın, onları hemen kenara yollayıp bir TYT Matematik kampına başla.
İlk 12 konuyu 3D-Orijinal-Barış üçlüsüyle( 3D aralarında en kolayı, aynı zamanda 3D son 2 senedir TYT Matematik kitabında sistematik bir şekilde kolaylaştırılıyor, dolayısıyla alınabilir bir kitap orta hat için.)
bitirip AYT Matematik çalışmalarına geç.
10 günde temel kitabı, bir TYT kampından sonra tekrar amaçlı kullanılacak bir kitap değil. Temeliniz yoksa bu seriyi tamamlıyorsunuz. Kitapta yer alan ÖSYM kısmı ile de yeni nesil sorular ile kampı bitiriyorsunuz. Bittikten sonra artık beğendiniz bir hocanın asıl TYT matematik kampına başlıyorsunuz. Temel yokken yeni nesil görmek istemek tutarsızdır.
345>orijinal>3d, 345 zaten yeterince kalın bir kitap ve hatırladığım kadarıyla içi yeni nesil soru dolu. Onu bitirdikten sonra seviyeyi artırmak gerek. Biraz Keskin bir geçiş olabilir ama diğer kitaplarda kolaydan zora gidiyor.
345 her anlamda rezalet bir kitap, hem dizgi hem de soru basımı açısından çok kötü. Özellikle de kitabın sayfalarında kopmalar da var.
Siyasi meseleler de var ama öğrenciler bunu göz ardı ediyor.
Mert hocanın Zero'su ve bıyıklının 10 günde temel kitabını çözüyorum. Bıyıklıyı, mert hocadan sonra tekrar amaçlı aldım, önerdiler. Ama beğenmedim yeni nesil soru yok denecek kadar az. Temelin yeni nesli olmaz demeyin, olur, farklı soru tipi görmek istiyorum. Bu kitaplar %70 bittiler. Bunlardan sonra neyle devam edeyim?