Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Arkadaşlar selam! TYT çalışmaya başlayacağım.

Matematik olarak Mert Hoca kullanacağım. Fen konusunda da eminim. Ama yine de sormak istiyorum.
  • Fizik için: VIP Fizik benim sevdiğim bir hocadır. Lisede fizik yapamıyordum. Meğer kendi hocam anlatamıyormuş. Bu adamla fizik korkum gitti. VIP Fizik kullanacağım. Siz ne diyorsunuz? Bir de Ertan Sinan Şahin var. Bu ikisinden hangisi sizce?
  • Kimya için: Hoca bilmiyorum. Kimya Adası nasıldır sizce? Kimya konusunda öneri istiyorum.
  • Biyoloji: Dr. Biyoloji kullanacağım. Sizce kötü bir kısmı var mıdır? Betül Biyoloji de var yeni keşfettim. Dr. Biyoloji'nin anlatımı zor deniyordu ama ben anlıyordum o adamın karışık anlatımından. ADHD faydası herhâlde :D
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Temel anlatim için iyiler bana göre ancak detaylı ve ayrıntılı öğrenme için sandıklarıma bakmanı tavsiye ederim.

Yine de en iyi öğretmen anladığın öğretmendir.
VIP Fizik benim fizik korkumu gideren öğretmen olduğu için ve anladığım için ondan gitmek istiyorum aslında. Sormamın sebebi acaba daha iyisi var mıdır diye.
Bir de KR Akademi ile yaptıkları iş birliği neticesinde bildiğin dershane sistemi kurabiliyorum evde.

@Emir, @Atahan, hocam merhabalar!

Fizik için sizce hangisi: Özcan Aykın, Ertan Sinan Şahin, VIP Fizik.

Yani VIP Fizik neden hoşunuza gitmedi misal? Sıfırdan başlayacağım için faydasızdan başlamayayım şimdi diye tekrar sormak istedim. Hiçbiri sıfır fayda değildir elbette, ama biraz baktım. VIP Fizik boş adam, ezber anlatıyor gibi şeyler gördüm. VIP Fizik'i düşünmemin sebebi hem video hem ders kitabı hem de soru kitabı aynı yerden çıkma olduğu için. Özcan Aykın mantığıyla anlatıyor diyorlar.

Sizin cevabınız nedir?

@Emir, @Atahan, hocam merhabalar!

Fizik için sizce hangisi: Özcan Aykın, Ertan Sinan Şahin, VIP Fizik.

Yani VIP Fizik neden hoşunuza gitmedi misal? Sıfırdan başlayacağım için faydasızdan başlamayayım şimdi diye tekrar sormak istedim. Hiçbiri sıfır fayda değildir elbette, ama biraz baktım. VIP Fizik boş adam, ezber anlatıyor gibi şeyler gördüm. VIP Fizik'i düşünmemin sebebi hem video hem ders kitabı hem de soru kitabı aynı yerden çıkma olduğu için. Özcan Aykın mantığıyla anlatıyor diyorlar.

Sizin cevabınız nedir?
VIP Fizik'in anlatımı bana çok hitap etmemişti, onun dışında hocaların video ders kitaplarını alabilirsin elbet ama bazı istisnalar dışında soru bankalarını almak bana çok mantıklı gelmiyor, güzel yayınların (345, 3D vs.) soru bankasından çözmek daha iyi olur. Onun dışında ben Altuğ Güneş'i de Özcan Aykın'ı da yer yer kullandım, ikisi de gayet iyi anlatıyor bence. Ben izlemedim ama Ertan Sinan Şahin de çok iyi diyenler var ama onun ders anlatımları paralı diye biliyorum, onun dışında Ertan hocanın denemesi ve soru bankası da iyiymiş galiba.