Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
4 işlem ve işlem önceliği vs. biliyosan direkt başla, hoca tercihi kişiye bağlı ama Soner Akıncı/Eyüp B./Moz Akademi gibi hocaları öneririm ben.Sorum başlıktaki gibi, elimde Mert hoca TYT ve 345 var.
Kitap olarak da Mert Hoca TYT'nin yanına Barış veya Metin gibi çok sağlam bir kaynak daha ekle.
TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin Ens, Aktif Matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.
Cheriel
Uzman
4 işlem ve işlem önceliği vs. biliyorsan direkt başla, hoca tercihi kişiye bağlı ama soner Akıncı/Eyüp b./moz akademi gibi hocaları öneririm ben.
Kitap olarak da mert hoca TYT'nin yanına barış veya metin gibi çok sağlam bir kaynak daha ekle.
Dediklerinizin yanı sıra rasyonel, üslü, köklü, mutlak değer, basit eşitsizlikler i biliyorum yeterli olur mu TYT kampı için herkes farklı bir şey söylüyor.
TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin ens, aktif matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.
Mert hoca TYT kampına başlamadan önce 4 işlem üslü, köklü ile bir sorununuz yoksa başlayin bu kampa diyor ama bu forumda ve diğer forumlarda herkesin farklı bir fikri var antrenmanlarla matematik 2. kitabı al matematigin ilacını bitir ondan sonra TYT'ye başla diyorlar öyle de çok zaman kaybı olur ben artık TYT'ye geçmek istiyorum yaklaşık 1 ay önce başladım temel atmak için.
SF26
Üstün
Ens ve Aktif 4 işlem seviyesi, onları atlayın direkt.TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin Ens, Aktif Matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.
Cheriel
Uzman
Ens ve aktif 4 işlem seviyesi, onları atlayın direkt.
O kadarını biliyorum hocam. TYT kampına başladığımda anlamazsam diye korkuyorum.
@Testo Unit hocam sizin bir diyeceğiniz var mı? Kafam çok karışık, köklü sayıyı bitirince TYT'ye başlayayım mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
4 işlem ve işlem önceliği vs. biliyorsan direkt başla, hoca tercihi kişiye bağlı ama soner Akıncı/Eyüp b./moz akademi gibi hocaları öneririm ben.
@Testo unit hocam sizin bir diyeceğiniz var mı kafam çok karışık köklü sayiyi bitirince TYT'ye başlayayım mi?
Aynısına katılıyorum, zaten TYT kamplarında temel kavramlardan başlayıp mutlak köklü üslü falan her şeyi işliyorsunuz. Ne kadar erken o kadar iyi.
Temelinin gerçekten de kötü olması durumunda demiştim zaten.Ens ve Aktif 4 işlem seviyesi, onları atlayın direkt.