TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin Ens, Aktif Matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.
Dediklerinizin yanı sıra rasyonel, üslü, köklü, mutlak değer, basit eşitsizlikler i biliyorum yeterli olur mu TYT kampı için herkes farklı bir şey söylüyor.
TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin ens, aktif matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.
Mert hoca TYT kampına başlamadan önce 4 işlem üslü, köklü ile bir sorununuz yoksa başlayin bu kampa diyor ama bu forumda ve diğer forumlarda herkesin farklı bir fikri var antrenmanlarla matematik 2. kitabı al matematigin ilacını bitir ondan sonra TYT'ye başla diyorlar öyle de çok zaman kaybı olur ben artık TYT'ye geçmek istiyorum yaklaşık 1 ay önce başladım temel atmak için.
TYT adı üstünde temel becerilerini ölçen bir sınav. Eğer temelin varsa 345 gibi kaynaklardan başlayabilirsin. Ama eğer yoksa, önce başlangıç seviyesi kaynaklardan (örneğin Ens, Aktif Matematik) başlayarak temel attıktan sonra ana kamplara geçebilirsin.