Detaylar
Kim cevapladı?Dany Fırtınadoğan
Üstün
Konuyu iyi öğrendiğine emin misin?
Cheriel
Uzman
Evet, hocanın video da çözdüğü soruları anlıyorum soru bankasında kendim de yapıyordum ama kitapta ÖSYM tarzı sorular var onları yapamıyorum iste zor geliyor.
Evet, hocanın video da çözdüğü soruları anlıyorum soru bankasında kendim de yapıyordum ama kitapta ÖSYM tarzı sorular var onları yapamıyorum iste zor geliyor.
Mesela hocam bu fotoğrafta temel kavramlar testinden soruları çözebiliyorum ama ÖSYM tarzında ki sorularda 4 tane çözebildim 2.sayfasi da var ne yapmam gerekiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
BirForumcuKişi 62
Üstün
Mesela hocam bu fotoğrafta temel kavramlar testinden soruları çözebiliyorum ama ÖSYM tarzında ki sorularda 4 tane çözebildim 2.sayfasi da var ne yapmam gerekiyor.
Dimleyince hemen olmuyor video çözümmlerini izle öğrem.
Cheriel
Uzman
@Testo Unit hocam soruların video çözümlerini izledikten sonra kendim çözsem olur mu? Bazıları böyle yapmamı söylüyor.
Testo Unit 62
Üstün
- Makaleler
- 4
@Testo Unit hocam soruların video çözümlerini izledikten sonra kendim çözsem olur mu? Bazıları böyle yapmamı söylüyor.
Yeni başladın, soru çözümü sonrası geçmen daha iyi olur. Ancak düzgün videolar izle.
Cheriel
Uzman
Yeni başladın, soru çözümü sonrası geçmen daha iyi olur. Ancak düzgün videolar izle.
Hocam kitapta ki soruların çözüm videolarını mi izleyeyim yoksa başka hocadan mi izleyeyim.
Testo Unit 62
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam kitapta ki soruların çözüm videolarını mi izleyeyim yoksa başka hocadan mi izleyeyim.
Bakış açını geliştirecek seviyene uygun bir hoca bul izle sonra kitaba geç.
Dany Fırtınadoğan
Üstün
Bunlar ÖSYM tarzı falan değil.
Miray Yayınlarını da beğenmiyorum, Bıyıklı Miray kullanıyordu sanırım.
Cheriel
Uzman
Bunlar ÖSYM tarzı falan değil.
Miray yayınlarını da beğenmiyorum, bıyıklı miray kullanıyordu sanırım.
Hayır matronik e geçti şu an da, ayrıca neden ÖSYM tarzı sorular yazmış o zaman size göre kolay olabilir ama bana göre zor.