Başka bir forumda konusu açtım burada da açıp sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Normalde sayısalım ama eşit ağırlık geçip YBS okumayı planlıyorum. Temel olarak sıfır desem yeridir hayatım boyunca sınavlara bile çok çalışmayan birisiyim. Aslında Temmuz'un başında geçen sene aldığım Mert Hoca'nın TYT kampını yapacaktım ama anca 4 gün yapabildim hep erteliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Telefon ve bilgisiyardaki oyunları sileceksin. Sosyal medya ve forum üyeliklerini sileceksin. Arkadaşlarını engelleyeceksin. Oturup sabahtan uyuyana kadar ders çalışacaksın. Tek tavsiye budur YKS için.
Syntax
Üstün
Normalde ders çalışmayan biri böyle yaparsa bayar. Yavaş yavaş arttırması daha iyi olur fikrimce.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Normalde ders çalışmayan biri böyle yaparsa bayar. Yavaş yavaş arttırması daha iyi olur fikrimce.
1 hafta zor geliyor 2 hafta zor geliyor 1 aydan sonra alışıyorsun. Günümüz sistemi bunu gerektiriyor maalesef.
LA Knight
Üstün
Beynine çalışmak zorunda olduğunu aşılamak zorundasın. Şimdi çalışmıyorsun fakat Üniversiteye geçince ah azıcık daha çalışsaydım diye kafanı vuracaksın. O yüzden pişman olmak istemiyorsan şurada kaldı sanırım 300 gün. Günler hızlı gelip geçer.
Telefon ve bilgisayardaki oyunları sileceksin. Sosyal medya ve forum üyeliklerini sileceksin. Arkadaşlarını engelleyeceksin. Oturup sabahtan uyuyana kadar ders çalışacaksın. Tek tavsiye budur YKS için.
Biraz fazla ağır gibi oldu hocam.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
1 yıl karşılığında belki de ömrünün sonuna kadar rahat olacaksın. Bence karlı bir takas.
Syntax
Üstün
Gene kendimi kısıtlamaya çalışırım ama bu kadar yapamam gibi duruyor. Çalışma düzeni için ne önerirsiniz? Bir de YBS bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği yazmak daha mantıklı geliyor bana. Ama siz okuyacaksınız. İleride siz bu işte çalışacaksınız. Kendi düşünceniz her zaman daha önemli.