TYT Kampını Sürekli Erteliyorum, YBS İçin Ne Yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 15451
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    tavsiye yks
Hocam fen bölümlerini yıllardır pek haz etmiyorum o yüzden eşit ağırlık diye aklıma yattı.

İlgi alanına göre seçmelisin bunu. Kararını ver bir kere sonra oradan devam et. Yoksa son 2 ay kala eşit ağırlıktan sayısala geçeni de gördüm maalesef.

Şahsen araştırdığımda içine sindi bölüm. Yukarıda sordum ama tekrar sorayım çalışma planıyla alakalı öneriniz var mı?

Şahsen araştırdığımda içine sindi bölüm. Yukarıda sordum ama tekrar sorayım çalışma planıyla alakalı öneriniz var mı?

Dediğim gibi. Hedef yüksekse yazdıklarımı uygula yüksek değil ise kahvaltını yaparken Reels'ini izle sonra kalk kütüphaneye git çalış sonra öğle yemeğini ye akşam etraf serinledimi çık. Yazın TYT'yi bitir sonra Allah ne verdiyse AYT. Bazı eacılar gibi matematiği sakın boşlama matematik EA'da seni öne atacak şeydir.

Şimdilik sosyal medya, oyun falan devam edebilirsin. Fakat Eylül'de falan tamamen bırakman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…