Makaleler
5
Yer
Winterfell
Selam arkadaşlar, ben yaz tatilinin 3. haftası gibi bir zamanda çalışmaya başladım. Günde 2 ders Türkçe, 2 ders matematik videosu izleyip üstüne test çözebiliyordum.
Bir yerde bu seri bozuldu ve artık günde sadece 1 ders matematik izleyip testini ertesi güne sarkıtıyorum.
Okul açılınca çalışma tempom daha da düşebilir; yorgunluk vs. ve şu an kaygılanmaya başladım. Yetiştiremeyebilirim, AYT yarıda kalabilir gibi hissediyorum.
Şu an matematikte EBOB-EKOK konusundayım ve nasıl düzene oturacağımı bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Planla ve plana sadık kal.

Zorluk çekeceğin 1 yıl önündeki yılların güzel bir eseri olacak. O sebeple keyfekeder olan her şeyi bırak.

Matematik nankör bir dersttir. Çalışmayı ve tekrarı bırakırsan unutursun. Hele TYT zaten yoruma dayalı çoğu sorusu üzerine de bolca soru çözmezsen geri kalırsın.

Asıl hedef her zamam AYT'dir evet ama TYT de göz ardı edilemez.

Yetişir hızlan, yetişmez desek bırakacak mısın? Sanmıyorum. Çalış sadece. Temelin yok diye düşünüyorum 10 Günde Temel Atma kitabını al, çalışırken sıkılmazsın.

Selam arkadaşlar, ben yaz tatilinin 3. haftası gibi bir zamanda çalışmaya başladım. Günde 2 ders Türkçe, 2 ders matematik videosu izleyip üstüne test çözebiliyordum.
Bir yerde bu seri bozuldu ve artık günde sadece 1 ders matematik izleyip testini ertesi güne sarkıtıyorum.
Okul açılınca çalışma tempom daha da düşebilir; yorgunluk vs. ve şu an kaygılanmaya başladım. Yetiştiremeyebilirim, AYT yarıda kalabilir gibi hissediyorum.
Şu an matematikte EBOB-EKOK konusundayım ve nasıl düzene oturacağımı bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Önüne bir kağıt al ve geleceği planla hocam, en kötü plan bile plansızlıktan iyidir. Mümkün olduğunca kaliteli soru görmeye çalış, soru çözüm videolarını takip et. Kesinlikle yetişir. Ayriyetten okul açıkken daha az çalışırım gibi düşünme, çalışan diğer kişileri görünce azim ve hırs ile daha da hızlanırsın.