Selamlar, sınava az kaldı. 3 hafta önce Bilgi Sarmal TYT matematik branş denemesi almıştım. İlk 7 test iyiydi, yakındı; 23, 18, 21 gidip geliyordu. Fakat son 3 deneme 11, 13, 9'larda sürünüyor. Ne yapmalıyım?
Selam, sınava az kaldı. 3 hafta önce Bilgi Sarmal TYT matematik branş denemesi almıştım. İlk 7 test iyiydi, yakındı; 23, 18, 21 gidip geliyordu. Fakat son 3 deneme 11, 13, 9'larda sürünüyor. Ne yapmalıyım?
Şimdi denemelerin zorluğunu bilmiyorum ama dünyanın en normal şeyi bazı yayınevleri bilerek bazı denemeleri inanılmaz zor yapıyor. O yüzden çok takmamaya çalış. 24 yapıyorsan potansiyelin 24'lük var zaten. Moralini bozma, sınava gir.
Yanlışlarına bak dostum. Neden yanlış. Nerede hata yaptın. Analiz edersen netlerin artar bende matematikte 6 7 netten 13 nete çıktım 345 ve canva ortak denemesi olan son düzlükte.
Yanlışlarına bak dostum. Neden yanlış. Nerede hata yaptın. Analiz edersen netlerin artar bende matematikte 6 7 netten 13 nete çıktım 345 ve canva ortak denemesi olan son düzlükte.
Şimdi denemelerin zorluğunu bilmiyorum ama dünyanın en normal şeyi bazı yayınevleri bilerek bazı denemeleri inanılmaz zor yapıyor. O yüzden çok takmamaya çalış. 24 yapıyorsan potansiyelin 24'lük var zaten. Moralini bozma, sınava gir.