seeraddar

Yetkin
Bu kaynağı çok fazla duydum, bayağı zor deniliyor. Az önce 3D'de çözmediğim testlere bakarken rastgele kırmızı sorular çözmeye başladım ve neredeyse hepsini rahatlıkla yapabilecek kıvamdaydım, ilk 12 konu özelinde. Bunu almama gerek var mı? Ben sadece bu saatten sonra matematikte denemelerle ilerlemeyi düşünüyorum. Bu kaynağı almama gerek var mı? Kurum hocası çöz diyor, 50 yaşında ezber konuşan biri gibi geldi. Hedefim matematiği fullemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeter 5 kaynak çözdünüz zaten. Denemelerden ilerleyin. 30 sorudaki netiniz kaç bu arada?

Pkob ve fonksiyon bilmeyen biri için çok iyi. Ancak geometriyi çok aksatıyorsunuz. Beleş 10 neti kapın. Çözdüğünüz kaynaklar nelerdir?
Bıyıklı 10 Günde Temel Atma Kampı, onunla paralel olarak Mert Hoca’nın Zero. Ancak Mert Hoca’nın Zero kitabı, Bıyıklı’ya göre bir iki tık daha üst seviyedeydi bence. Hemen ardından Acil Yayınları’nın Matematiğin İlacı kitabını çözdüm. Daha sonra Mert Hoca’nın VDD’si, ardından Mert Hoca’nın Soru Bankası geldi. Mikroorijinalin tamamını çözmedim, sadece kavramakta sıkıntı yaşadığım konuları çözdüm, ekstradan bir de ÖSYM tadında testleri çözüm. Ardından Bilgi Sarmalı çözdüm; bu arada bütün kitapların problem kısımlarını da çözdüm, sadece ilk 12 konu değil. Bilgi Sarmalı’nın Matematik kitabını bitirdim, şu an da Bilgi Sarmalı Problemler kitabını çözüyorum, rutinde. Bir de 3D var.

Temel olanları kaynak olarak görmediğimden saymadım.

Bıyıklı 10 günde temel atma kampı, onunla paralel olarak mert Hoca'nın Zero. Ancak mert Hoca'nın Zero kitabı, bıyıklı'ya göre bir iki tık daha üst seviyedeydi bence. Hemen ardından acil yayınları'nın matematiğin ilacı kitabını çözdüm. Daha sonra mert Hoca'nın Vdd'si, ardından mert Hoca'nın soru bankası geldi. Mikroorijinalin tamamını çözmedim, sadece kavramakta sıkıntı yaşadığım konuları çözdüm, ekstradan bir de ÖSYM tadında testleri çözüm. Ardından Bilgi Sarmal'ı çözdüm; bu arada bütün kitapların problem kısımlarını da çözdüm, sadece ilk 12 konu değil. Bilgi Sarmalı'nın matematik kitabını bitirdim, şu an da Bilgi Sarmal'ı problemler kitabını çözüyorum, rutinde. Bir de 3D var.

Temel olanları kaynak olarak görmediğimden saymadım.

E yeter artık. Soru bankası çözerek ile vakit kaybetmeyin. Kalan konuları ve geometriyi bitirin hemen AYT'ye geçin. AYT'nin yanında seri denemeler.

Ben çözdüğüm zamanlarda 5-6 soruda bir hatalı soru çıkıyordu. Şimdi sorular kaliteli zor olduğu için yediremiyorsun 5 10 dakika çözmeye çalışıyorsun sonra saçma yerlerden patlıyorsun. Yayınevi bunları dikkate alıp düzelttiyse bile çözme geometriye geç gerek yok o kadar kasmaya 😄