Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Maalesef 2025 TYT'de 14.25 yapabildim. Bu sonuca göre temel atma kampıyla mı normal TYT kampıyla mı başlamam lazım?
3D TYT vdd.
Maalesef 2025 TYT'de 14.25 yapabildim. Bu sonuca göre temel atma kampıyla mı normal TYT kampıyla mı başlamam lazım?
3d tyt bence fazla zorlayıcı olur onun yerine 3d ayt Eyüp b öneririm. Ama tyt için matematiğin güler yüzü gayet iyi anlatıyor ve her konunun derinlemesine konu anlatımı yapıyor yetersiz geldiği yerden 3d soru çözümü izleyebilir.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
3D TYT bence fazla zorlayıcı olur onun yerine 3D AYT Eyüp b öneririm. Ama TYT için matematiğin güler yüzü gayet iyi anlatıyor ve her konunun derinlemesine konu anlatımı yapıyor yetersiz geldiği yerden 3D soru çözümü izleyebilir.
Adam en temelden alıyor neyini zor gelecek? İlk dinleyişte %100 anlayacağın videoyu izliyorsan yanlış videodasındır o video seni geliştirmez. Oturup kafa yormak lazım biraz.
Adam en temelden alıyor neyini zor gelecek? İlk dinleyişte %100 anlayacağın videoyu izliyorsan yanlış videodasındır o video seni geliştirmez. Oturup kafa yormak lazım biraz.
İlk kez dinlediğimde bana fazla detaylı geldi temeli yoksa temelden daha basit anlayıp sonra 3D izlemesini önermiştim zaten? İlk defa TYT çalışacak biri 3D ile başlarsa kendini strese sokar anlamıyorum yapamıyorum diye.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İlk kez dinlediğimde bana fazla detaylı geldi temeli yoksa temelden daha basit anlayıp sonra 3D izlemesini önermiştim zaten? İlk defa TYT çalışacak biri 3D ile başlarsa kendini strese sokar anlamıyorum yapamıyorum diye.
Fonksiyonlar ve pkob kısmı olabilir ancak diğer kısımlar sade anlatılıyor. Dediğim gibi temelden bende birçok hoca izledim öbür hocaları 2 video sonra kapadım en net sade mantığıyla anlatan 3D TYT vdd idi. Ki ondan ilerlersen AYT Vdd'de çok daha rahat edersin.