Winner

Üstün
İlk önce konuyu 3D VDD'den dinleyeceğim. Sonra önce Acil'in İlacı'ndan, sonra da Eyüp B'nin soru bankasından temizleyeceğim. İlk 12 konu için böyle gideceğim. İlk 12 bittikten sonra sert bir problem kampı düşünüyorum. Problemler bittikten sonra da küme ve fonksiyon ile AYT matematiğe geçiş yapacağım. AYT çalışırken de artık TYT adına branş denemeleri çözeceğim günübirlik. Sizce bu program nasıl?

İlk önce konuyu 3D Vdd'den dinleyeceğim. Sonra önce Acil'in ilacı'ndan, sonra da Eyüp B'nin soru bankasından temizleyeceğim. İlk 12 konu için böyle gideceğim. İlk 12 bittikten sonra sert bir problem kampı düşünüyorum. Problemler bittikten sonra da küme ve fonksiyon ile AYT matematiğe geçiş yapacağım. AYT çalışırken de artık TYT adına branş denemeleri çözeceğim günübirlik. Sizce bu program nasıl?

Ben bu sene 3D vddden çalıştım çok pişman oldum ve ilaç çözeceğim diyorsun bence mert hocadan takip et dersleri.

TYT de 19'e 3 mat AYT dede 25'e 1 yapan biri olarak söylüyorum.

TYT'yi 3D vddden AYT'yi mert hocadan takip ettim.

TYT için seviyeyi biraz daha artıracak soru bankaları çözebilirsin. Acil ilacı boş ver bence. 345 sonra orijinale geç veya bildiğin başka güzel yayınevi. Ben bir kere mezuna kaldım. Kimseyi kötülemeyiz ama TYT mert hoca AYT Eyüp b iyidir. Eyüp b bu işin nirvanasıdır bence. Bu zamanda bile calculus öncesi hatırlama amaçlı AYT konularını izliyorum.

Ben bu sene 3D vddden çalıştım çok pişman oldum ve ilaç çözeceğim diyorsun bence mert hocadan takip et dersleri.

TYT de 19'e 3 mat AYT dede 25'e 1 yapan biri olarak söylüyorum.

TYT'yi 3D vddden AYT'yi mert hocadan takip ettim.

Eyüpb'den anlamamışsın demek ki normal. Eyüpb'den dinleyip AYT'yi 30+ yapanda var. Hangi hocadan daha iyi anlıyorsa onu izlesin konu sahibi.

Büyü, Eyüb b de değil, Siz de. Mert Hoca'dan da ilerleyip 40 net yaparsın Eyüp b dende buradaki kilit nokta sensin. Ben ikisine de baktım, TYT'de fark göremedim. Mert hoca 1 soruda konuyu özetleyebiliyordu.

TYT için seviyeyi biraz daha artıracak soru bankaları çözebilirsin. Acil ilacı boş ver bence. 345 sonra orijinale geç veya bildiğin başka güzel yayınevi. Ben bir kere mezuna kaldım. Kimseyi kötülemeyiz ama TYT mert hoca AYT Eyüp b iyidir. Eyüp b bu işin nirvanasıdır bence. Bu zamanda bile calculus öncesi hatırlama amaçlı AYT konularını izliyorum.
Seviyem kötü.

Büyü, Eyüb b de değil, Siz de. Mert Hoca'dan da ilerleyip 40 net yaparsın Eyüp b dende buradaki kilit nokta sensin. Ben ikisine de baktım, TYT'de fark göremedim. Mert hoca 1 soruda konuyu özetleyebiliyordu.
Hocam ben daha çok SB özelinde soruyorum.

Seviyem kötü.

Hocam ben daha çok SB özelinde soruyorum.

Mert Hoca, konu anlatımı sonrası pekiştirme için daha uygun ve aynı zamanda zor diye düşünüyorum. Mert Hocanın “temel” dediği sorular Bilgi Sarmal'la yarışır. İlk Bilgi Sarmal çözüşümde bana bu orta-zor denmişti. Mert Hocaya bir de Bilgi Sarmal'a baktım, “buna mı zor diyorlar?” dedim.

3D'yi açtım, kontrol ettim; 3D direk genel bilgine bakıyor, Mert Hoca ise daha çok konuyu anlamana bakıyor.
Farka gelirsek: Mert Hocanın “iyi” dediği sorular, sana her şeyi özetleyen ve kullandıran sorular. Bu soruların zor olmasına gerek yok; Hoca konuyu öğrenmene bakıyor. Ama başta öğrenme aşamasında zorlayıcı olabilir, zor sorular ile öğretiyor çünkü. 3D daha çok genel bilgi odaklı; daha ilk sayfanın temel kavramlar testinin içinde mutlak değer de var. i

Benim tavsiyem: Mert Hocadan git, çünkü sen ileri konuları bilmiyorsun.