OnePC

Uzman
  • Önce 3D yayınları Eyüp B'nin video ders kitabından soruları çözüyorum, izliyorum, konuları öğreniyorum, farklı çözüm tekniklerine bakıyorum.
  • Hemen sonrasında 3D yayınları soru bankasından o konunun sorularını çözüyorum, temize çekiyorum.
  • Tüm konuları bitirene kadar bu stratejiyi kullanacağım.
  • Sonrasında farklı bir soru bankasına geçeceğim. O da bitince süre tutarak TYT matematik branş denemelerini çözeceğim.
  • Deneme deposunun sayılar denemesini mi çözsem yoksa hemen mi branş denemesine geçsem bilmiyorum.
Şu an için temmuz ayında üstünü kalınlaştırdığım kısmı yapıyorum. Böyle yaparak 3 bölüm bitirdim ve gayet memnunum. 3D yayınları soru bankasından her testte yapamadığım 1-2 soru oluyor. Nadiren ve maksimum 3 oluyor bu sayı. Şu an için gayet memnunum. Hatam var mı bilmiyorum. Oğuz usta kanalında diyorlar ki 10-20 net arasındaki kişiler mert hoca izlesin ve 345 çözsün. Ama ben Eyüp b ile devam etmek istiyorum yoluma. 3D kitabı ile 345'te çözmek istiyorum ama iki kitap olunca sıkılıp bırakıyorum geçen sene aynısını yaşadım. 3D'den sonra orijinale mi yoksa 345'e mi geçsem onu da bilmiyorum. Sizce TYT matematik için hazırlamış olduğum strateji nasıl?

3D VDD ile 3D SB beraber götür bunda sıkıntı yok. Bunların yanına 345 veya BS alabilirsin. BS çözmüştüm ben.
345 geçen sene çözdüm ama yarım yamalak çözdüm. Yarısına bile gelmedim. Yapamadığım soruları sormadım analiz bile etmedim. Bence 345 alabilirim diye düşünüyorum. Ağustos'ta veya Eylül'de alsam olur mu? Yoksa şimdi mi alayım? Daha 2026 basım çıkmadı diye biliyorum.

345 geçen sene çözdüm ama yarım yamalak çözdüm. Yarısına bile gelmedim. Yapamadığım soruları sormadım analiz bile etmedim. Bence 345 alabilirim diye düşünüyorum. Ağustosta veya Eylülde alsam olur mu? Yoksa şimdi mi alayım? Daha 2026 basım çıkmadı diye biliyorum.
Sorun olmaz. 345 istiyorsanız çözülebilir. Yeni basımları hakkında fikrim yoktur.

Öncelikle, kendini tek bir kaynağa şartlamamalısın. Şu kanalı izleyip şu kitabı bitirip sonra diğer kitaplara geçeceğim diye düşünme. Ayrıca sosyal medyacıların ne dediğini de umursama. Herkes aynı değil. Ben Eyüp B'nin videolarından hiçbir şey anlamıyordum ve uykum geliyordu. Ben sürekli rastgele insanlardan ve öğretmenlerimden dinleyerek öğrendim. Arkadaşlarım Eyüp B dinlemiyorum diye gülmüşlerdi bile. Her insan farklı bu yüzden buna takılma. 3D güzel bir yayın, BS de öyle. 345 bu ara çok kolaylaştırmaya başladı ama yine de güzel. Kafa Dengi de gayet güzel diye biliyorum değiştirmedilerse. Bu kaynakları alabilirsin. Her konu bitirdiğinde tüm test kitaplarından hatta OGM'nin sorularından bu konuyu çalış. Konuyu pekiştirip farklı soru tipleri gör. Konuyu kafana kazımış olursun böylece. Sadece 1 kaynağa odaklanırsan sonraki kaynakta 0'dan başladığın için konuları unutabilirsin.

Öncelikle, kendini tek bir kaynağa şartlamamalısın. Şu kanalı izleyip şu kitabı bitirip sonra diğer kitaplara geçeceğim diye düşünme. Ayrıca sosyal medyacıların ne dediğini de umursama. Herkes aynı değil. Ben Eyüp B'nin videolarından hiçbir şey anlamıyordum ve uykum geliyordu. Ben sürekli rastgele insanlardan ve öğretmenlerimden dinleyerek öğrendim. Arkadaşlarım Eyüp B dinlemiyorum diye gülmüşlerdi bile. Her insan farklı bu yüzden buna takılma. 3D güzel bir yayın, BS de öyle. 345 bu ara çok kolaylaştırmaya başladı ama yine de güzel. Kafa Dengi de gayet güzel diye biliyorum değiştirmedilerse. Bu kaynakları alabilirsin. Her konu bitirdiğinde tüm test kitaplarından hatta OGM'nin sorularından bu konuyu çalış. Konuyu pekiştirip farklı soru tipleri gör. Konuyu kafana kazımış olursun böylece. Sadece 1 kaynağa odaklanırsan sonraki kaynakta 0'dan başladığın için konuları unutabilirsin.
Teşekkür ederim hocam.