MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Merhaba, gelecek yıl ki sınav için YouTube'da "Yaşar Hoca Mathman" isimli kanalın kamp kitaplarını aldım. Hocanın anlatımını ve kitapta yazdığı soruları beğenmediğim için başka bir hocadan ilerleme kararı aldım. Matematiğim iyi değil. O yüzden seviyeme uygun bir hoca ile ilerlemek istiyorum. Önerebileceğiniz hocalar var mı?

Merhaba, gelecek yıl ki sınav için YouTube'da "yaşar hoca mathman" isimli kanalın kamp kitaplarını aldım. Hocanın anlatımını ve kitapta yazdığı soruları beğenmediğim için başka bir hocadan ilerleme kararı aldım. Matematiğim iyi değil. O yüzden seviyeme uygun bir hoca ile ilerlemek istiyorum. Önerebileceğiniz hocalar var mı?

Mert hoca veya bıyıklı matematik olur. Rehberde olabilir ama ben rehberi tavsiye etmiyorum. Aslında hoca seçimleri tamamen kişisel. Ben rehberi sevmiyorum ama çok iyi olduğunu düşünenlerde var. Bu 3 hocadan birer video izleyip hangisinin üslubu daha hoşunuza gittiyse ve daha iyi anladığınızı düşünüyorsanız o hocada karar kılın. Eyüp b de öneriyorlar ama bence hem temel için fazla kaçar hem de ben abartıldığını düşünüyorum Eyüp bnin. Benim tercihim mert hoca oldu ve çok memnunum.

Ben de şimdi Mert hocaya bakıyordum hocam. Güzel görünüyor.

Hocam bir şey daha soracağım. Matematiğe en geç ne zamana kadar başlamam gerek? Hocayı seçtikten sonra kitapları sipariş edeceğim için kitaplar gelene kadar matematik çalışmazsam sorun olur mu?

Ben de şimdi mert hocaya bakıyordum hocam. Güzel görünüyor.

Hocam bir şey daha soracağım. Matematiğe en geç ne zamana kadar başlamam gerek? Hocayı seçtikten sonra kitapları sipariş edeceğim için kitaplar gelene kadar matematik çalışmazsam sorun olur mu?

Hocam bende sınav öğrencisiyim. Bence başlamak için son zamanlar. Bende daha başlamadım tam olarak matematiğe. Ama 1 hadi en fazla 2 haftaya başlamak lazım. Bu arada temeliniz yoksa bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampıyla başlamanızı tavsiye ederim. Eğer soru bankasında hangi yayınları alacağınıza karar veremiyorsaniz konu açın seve seve yardımcı olurum.

Hocam bende sınav öğrencisiyim. Bence başlamak için son zamanlar. Bende daha başlamadım tam olarak matematiğe. Ama 1 hadi en fazla 2 haftaya başlamak lazım. Bu arada temeliniz yoksa bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampıyla başlamanızı tavsiye ederim. Eğer soru bankasında hangi yayınları alacağınıza karar veremiyorsaniz konu açın seve seve yardımcı olurum.
Teşekkür ederim hocam. 3D'nin TYT/AYT Matematik Soru Bankası kitaplarını alacağım. Siz de aynı şekilde sözel derslerde sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.