Sövmeme çok az kaldı bir türlü doğru programı hazırlayamadım. YouTube'dan oğuz Usta'ya bakarak bir program hazırladım çok fazla test kitabı koymuş ve TYT başlangıcı için bir şey yazmamışım programa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sifirdan baslayacaksan Sifirdan Sonsuza Matematik izle, tek video tek konu seklinde ilerliyor ve bana faydasi asiri dokundu. Eylul ayinda 6-7 net matematik yaparken suan 16-17 yapiyorum geometri haric TYT matematikte.
Çok teşekkür ederim hocam. Zaten kamp izlemekten vazgeçmiştim 90 saat ortalama bir kamp süresi çok saçma geliyordu. Bu kamp hem kısa hem direkt 345 çözmeden konu konu ilerleyebilirim teşekkürler.

Hocam konudan biraz alakasız ama bu temel 12 konu içinde TYT konularıda mevcut mu?
Evet. Temel dediğimiz şey tyt'ye göre aşırı basit şekilde konu anlatımı ve soru çözümleridir.

@umut
Temel 12 konu zaten TYT konularının ilk 12 konusu.
Hocam 345 çözerken bazı yerlerde takılıyorum. Kampsız ilerliyim diyordum ama izlesem mi kararsızım ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam 345 çözerken bazı yerlerde takılıyorum. Kampsız ilerliyim diyordum ama izlesem mi kararsızım ne diyorsunuz?
Bir videoyu direkt izlediginiz gibi tum sorulari cozmeyi bekleyemezsiniz ki zaten. Matematik oyle konuyu dinledim hepsini yapacagim tarzi bir ders degil, uzun zamanli calisma ve pratik istiyor. Onemli olan cozemediginiz sorularin cozumlerini izlediginizde anlayip anlamadiginiz.

Cozumlerini izleyince yine hicbir sey anlamiyorsaniz hocayla uyusmamis olabilirsiniz.

Bir videoyu direkt izlediginiz gibi tum sorulari cozmeyi bekleyemezsiniz ki zaten. Matematik oyle konuyu dinledim hepsini yapacagim tarzi bir ders degil, uzun zamanli calisma ve pratik istiyor. Onemli olan cozemediginiz sorularin cozumlerini izlediginizde anlayip anlamadiginiz.

Cozumlerini izleyince yine hicbir sey anlamiyorsaniz hocayla uyusmamis olabilirsiniz.
Çözümleri izledikten sorna bir şekilde anlayabiliyorum hocam. Örneğin 345 kitabını yeni çözmeye başladım. 15 soruluk klasikleşmiş sorular testinde1-2 boş çıkıyor normal midir?

Çözümleri izledikten sorna bir şekilde anlayabiliyorum hocam. Örneğin 345 kitabını yeni çözmeye başladım. 15 soruluk klasikleşmiş sorular testinde1-2 boş çıkıyor normal midir?
Yani bence temeliniz yoksa gayet normal, 15 soruluk testlerde 11-12 doğru konuyu anlamış saymak için ideal. Sonrası pratik.