kuthael

Uzman
Merhaba,
Aktif matematik ve okyanus TYT matematik kitaplarını bitirdim. Matematiğin ilacı TYT soru bankasını da çözdüm ve bana kolay geldi. Ancak 345 yayınları, Bilgi Sarmal TYT matematik ve benim hocam TYT matematik soru bankalarını denedim ama zorlandım ve çoğunlukla çözemedim.
Bu seviyeye uygun hangi kaynakları önerirsiniz? Konuları anlıyorum ama soru çözemiyorum yardım eder misiniz ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Zorlanman, yetersiz olmandan değil; henüz o seviyeye gelmemiş olmandan kaynaklanıyor. Sen çok giriş seviyesi kitaplar çözmüşsün, hatta fazla giriş seviyesinde. Hemen normal bir TYT kampına başlıyorsun, seçtiğin hocanın VDD'sini ve soru bankasını alıyorsun. Yanına isteğe bağlı olarak bilgisayarını ya da 3D'yi ekleyebilirsin. Önce hocanın video ders kitabını, sonra soru bankasını, daha sonra seçtiğin kitabı çöz. Olur da çok zorlanırsan araya Mikro Orjinal ekleyebilirsin.

Hocam Eyüp b tyt VDD al bence başta çok zorlanacaksın ama konuyu da soru çözümlerini görerek anlayacaksın sonra da 345 ile başla çok zor gelirse Mikro Orijinale dönersin. Burayı da hallettikten sonra Bilgi sarmal çözebilirsin daha da fazlasını istiyorsan Orijinal çözebilirsin.

Ben pek kaynak bilmiyorum ancak 345 kolay kaynak olarak sayılıyor benim bildiğim kadarıyla Fakat bilgi sarmal biraz daha orta üst seviye yanlış bilmiyorsam şahsen benim sevdiğim soruları güzel bir kaynak sınavdan önce kesinlikle bitirmeni öneririm. Yapamıyor olmanda normal ya konuyu tam bilmiyorsundur ya da o seviyeye gelmemişsindir, zaten yapamadığın soruları öğrenmek asıl amaç yapabildiklerini yapabiliyor olman sadece o tip soruları anladığını gösterir. Yapamadığın soruların çözümlerini izleyip üzerine düşmen lazım.