Loutermilch

Başarılı
AYT'ye girmeyeceğim. Daha hiç TYT matematiğe başlamadım ve 2-3 gün sonra fizik ile beraber girişmeyi planlıyorum. Şu an matematik netlerim 10-12 aralığında ama hangi konuları biliyorsun deseniz sayamam, tamamen kafama göre çözüyorum. Fonksiyonları atlayarak baştan sona maksimum 2 ayda bitirmek için kamp arıyorum. 20-25 netlere çıksam kafi diyebilirim. Elimde Mert Hoca'nın kamp kitapları var bu arada, onları kullanabilirim veya daha iyi dediğiniz varsa dediğinizi alabilirim.
@SF26 @Testo Unit

AYT'ye girmeyeceğim. Daha hiç TYT matematiğe başlamadım ve 2-3 gün sonra fizik ile beraber girişmeyi planlıyorum. Şu an matematik netlerim 10-12 aralığında ama hangi konuları biliyorsun deseniz sayamam, tamamen kafama göre çözüyorum. Fonksiyonları atlayarak baştan sona maksimum 2 ayda bitirmek için kamp arıyorum. 20-25 netlere çıksam kafi diyebilirim. Elimde mert Hoca'nın kamp kitapları var bu arada, onları kullanabilirim veya daha iyi dediğiniz varsa dediğinizi alabilirim.
@SF26 @Testo Unit

Mert hocanın soru bankası elinde varsa ekstradan soru bankasına ihtiyaç yok.

Mert hocanın kampı iyi kullanabilirsin onu. Orta kaynak olarak Bilgi Sarmal zor olarak orijinal derim. Ayrıca geometride çalış matematiğin dörtte biri ondan oluşuyor. Geometride kaynağın var mı?
Bilgi Sarmal da var mış bende, şimdi hatırladım. Geometri kaynağım yok.

Mert hocanın soru bankası elinde varsa ekstradan soru bankasına ihtiyaç yok.
Mert Hocanın soru bankası ve Bilgi Sarmal var elimde. İkisi yeterli olur herhalde.

Mert hocanın soru bankası ve Bilgi Sarmal var elimde. İkisi yeterli olur herhalde.

Net hedefine göre evet. Ancak ben yerinde olsam geometride çalışırdım işi şansa bırakmamak için. 30'da 25 ile 40'ta 25 net arasında büyük fark var.

Bilgi Sarmal da var mış bende, şimdi hatırladım. Geometri kaynağım yok.

Eyüp b vdd ve Bilgi Sarmal TYT-AYT geometri soru bankası alınabilir.

Net hedefine göre evet. Ancak ben yerinde olsam geometride çalışırdım işi şansa bırakmamak için. 30'da 25 ile 40'ta 25 net arasında büyük fark var.
30’da 25 ile 40’ta 25 arasındaki fark nasıl oluyor? Net sayısı aynı olsa da puan mı düşüyor?
Eyüp b vdd ve Bilgi Sarmal TYT-AYT geometri soru bankası alınabilir.
Teşekkür ederim.