Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
11, temel var.
Temelin varsa 345 ve bs birlikte götürebilirsin.
Bilgi Sarmal'ı TYT için önermem eski nesil sorularla dolu faydası dokunmaz ondan önce çözülecek 5 6 kaynak vardır ki TYT matta 2 kitap bile çok iyi.
Katılmıyorum hocam. Kazanım testlerinden sonraki oryantasyon ve ÖSYM tipi testlerinde gerçekten çok zor ve iyi sorular var.
Colonell
Uzman
Şahsen çok iyi bir sonucum yok 4 5 ayda 1.5mndan 400k ya çektim. Benim sana vereceğim tavsiye: Temelin varsa al 345 veya Bilgi Sarmal ben 345 daha çok beğeniyorum onu çöz sonrasında 3D, orijinal gibi güzel kaynaklara geçebilirsin. Kendi YKS senemde çalışırken çok fazla youtubera baktım ne almalıyım diye birçoğu para ile iş yapıyor. Ultiden falan uzak dur. Bilindik yayınlardan şaşma özellikle TYT için 3D'yi çok güzeldi.
Zaten sonrasında denemelerle ilerlemen senin yararına olucaktır. Çoğu kişi denemelerle net arttırıyor.
Kadir
Başarılı
Temelin varsa 345 ve bs birlikte götürebilirsin.
Katılmıyorum hocam. Kazanım testlerinden sonraki oryantasyon ve ÖSYM tipi testlerinde gerçekten çok zor ve iyi sorular var.
Dediğiniz testleri bende çözüp bıraktım. O testler kitabın küçük kısmını oluşturuyor o yüzden dedim. Sırf bunu için almasını önermem başka kaynaklara yönelinebilir.
Şahsen çok iyi bir sonucum yok 4 5 ayda 1.5mndan 400k ya çektim. Benim sana vereceğim tavsiye: Temelin varsa al 345 veya Bilgi Sarmal ben 345 daha çok beğeniyorum onu çöz sonrasında 3D, orijinal gibi güzel kaynaklara geçebilirsin. Kendi YKS senemde çalışırken çok fazla youtubera baktım ne almalıyım diye birçoğu para ile iş yapıyor. Ultiden falan uzak dur. Bilindik yayınlardan şaşma özellikle TYT için 3D'yi çok güzeldi.
Zaten sonrasında denemelerle ilerlemen senin yararına olacaktır. Çoğu kişi denemelerle net arttırıyor.
Bencede denemelerle ilerlenmeli. TYT matta test kitapları öğrenciye bir şey katmıyor pek bir kitaptan sonra.
345 iyidir o zaman.