21611

Becerikli
Selam. Matematik temelim var. 9 ve 10'un konularının yarısını önceden gayet iyi biliyordum, sonradan saldığım için kalan yarısını bilmiyorum. Bildiğim konuları da unuttum. Hangi kanalı önerirsiniz? 11.sınıfa geçiyorum ve alanım sayısal. Eyüp B'nin kampı çok uzun geldi, TYT için tüm konuları baştan çalışacağım ve aynı zamanda 11.sınıf konularına da çalışmam gerekiyor.

Selam. Matematik temelim var. 9 ve 10'un konularının yarısını önceden gayet iyi biliyordum, sonradan saldığım için kalan yarısını bilmiyorum. Bildiğim konuları da unuttum. Hangi kanalı önerirsiniz? 11.sınıfa geçiyorum ve alanım sayısal. Eyüp B'nin kampı çok uzun geldi, TYT için tüm konuları baştan çalışacağım ve aynı zamanda 11.sınıf konularına da çalışmam gerekiyor.

Mert Hoca ya da Eyüp B. ikisi de iyi ve zor. Mert Hoca kendi kitabından ilerliyor, kitabı da iyi bu arada. Eyüp B. ise sanırım 3D Yayınları’ndan. İkisine de göz at, hangisi iyi gelirse onu seç.

Üzerinden altı yedi sene geçti izleyeli ama eğer hala güncel müfredata göre video çekiyorlarsa Şenol hoca, Hocalara Geldik ve İlyas Güneş'i öneririm. Harici olarak Karekök gibi sağlam kitapların çözüm videolarını paylaşan kanallar vardı onları da tavsiye ederim.

Ek olarak Eyüp B.'yi tam olarak bilmiyorum, sadece ardışık sayılar için izlemiştim ama mükemmel, sade ve kısa anlatmıştı. Bir tane bile fazla kelime kullanmıyor, çok iyi anlatıyor.
Mert Hoca'ya gelirsek, bölüm bitirme ve “efşinado” testleri yapıyor Her konu sonunda, bu testler ÖSYM seviyesinin üstünde oluyor. Her konu bitiminde ücretsiz deneme yapıyor, deneme analizi yapıyor. Daha sonra, örnek olarak, 12. soruyu yanlış mı yaptın? Analizde diyor ki: “Video ders kitabı ya da soru bankasından ardışık sayılar temel tanım testi 1, 6. soruyu aç tekrar çöz.” Çünkü o soruyu anlamadığından yapamamışsın. Ben bunu çok faydalı buluyorum; beni sıfırdan çok iyi yerlere getirdi.