megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Merhaba. Mert Hoca'dan dinliyorum şu an ama çevremdeki herkes Eyüp B dinle diyor. Netlerim 0-12 arasında Eyüp B ağır kaçmaz mı b ve Mert Hoca'nın soru kitabını almadım ve diğer soru bankalarımla paralel gitmiyor o yüzden konuyu bitirip soru çözmem gerekiyor ve bugün 4 günlük video izledim ve sanki ilk konuları unutmuş gibiyim şimdiden. Nasıl çalışmalıyım?

Eyüp Boncuk hocayı tavsiye ederim. TYT Matematiği, AYT Matematiğine nazaran soru pratiği yapmanıza bakar. Mümkün olduğunda çok fazla kaynaktan çok fazla TYT Matematik sorusu derleyin ve çözün. TYT Matematiğinde bilmenizi gerektirecek çok fazla teori/formül zaten yok. TYT sınavı da bunu ölçmüyor, zaman yönetiminizi ölçüyor.

Eyüp boncuk hocayı tavsiye ederim. TYT matematiği, AYT matematiğine nazaran soru pratiği yapmanıza bakar. Mümkün olduğunda çok fazla kaynaktan çok fazla TYT matematik sorusu derleyin ve çözün. TYT matematiğinde bilmenizi gerektirecek çok fazla teori/formül zaten yok. TYT sınavı da bunu ölçmüyor, zaman yönetiminizi ölçüyor.

Peki hocam Eyüp b bana ağır gelmez mi? Hangi YouTube videosunu izlesem 25-30 net bandına önerildiğini görüyorum.

Peki hocam Eyüp b bana ağır gelmez mi? Hangi YouTube videosunu izlesem 25-30 net bandına önerildiğini görüyorum.
Ağır gelmekten ziyade Eyüp Hoca anlatacağını dolandırmadan, evirip çevirmeden anlatıyor. Odağınızı kaybetmediğiniz ve bir günde çok fazla Eyüp Hoca'ya maruz kalmadığınız, sindire sindire takip ettiğiniz sürece ağır geleceğini düşünmüyorum hocam.

Hocam anladığım kadarı ile temelin zayıf senin dinlediğin hoca fark ettirmez herhangi birini dinle kolay kaynadak soeu çöz sonra ortaya geç mat not alarak çalışılmaz.

Bir de her gün problem çöz kendi kafanda çözüm yolunu olştur problemlerin konular ile alakası yok. Ama bazı problemlerde senden daha kolay bir yol varsa onu öğren her gün çözerken bunu sınavda fillerin problemleri.

Hocam anladığım kadarı ile temelin zayıf senin dinlediğin hoca fark ettirmez herhangi birini dinle kolay kaynadak soeu çöz sonra ortaya geç mat not alarak çalışılmaz.

Hocam temelim zayıf biraz evet. Zaten video ders defteri üzerinden çalışıyorum eğer Eyüp bden çalışırsam onun defterini de alacağım.

Bir de her gün problem çöz kendi kafanda çözüm yolunu olştur problemlerin konular ile alakası yok. Ama bazı problemlerde senden daha kolay bir yol varsa onu öğren her gün çözerken bunu sınavda fillerin problemleri.

Hocam ilk 12 konudan sonra problemlere geçmeyi düşünüyorum malum temelim zayıf o yüzden denklem kurabileceğimi düşünmüyorum.