Winner

Üstün
Merhaba, şu anda sıfırım. 10 günde temel atma kampını bitiriyorum. Fakat devamında ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. 3D VDD ve Eyüp B soru bankası öneriyorlar. Fakat dediğim gibi tam bilmiyorum. 2025'te 30 soruda 13.25 net yapmıştım. 2026'da fullemek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@SF26

Son düzenleme:
Merhaba, şu anda sıfırım. 10 günde temel atma kampını bitiriyorum. Fakat devamında ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. 3D VDD ve Eyüp B soru bankası öneriyorlar. Fakat dediğim gibi tam bilmiyorum. 2025'te 30 soruda 13.25 net yapmıştım. 2026'da fullemek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
2 yıl boyunca çalışıp nasıl 0 olabiliyorsun? Sınavda 15 doğru yapmadın mı? Neden 0’dan başlayarak vakit kaybediyorsun?

Hocam üslü, köklü, mutlak, asal sayılar falan hiç yapamadım. O 13 net daha çok işlem yeteneği falan.
Dört işlemde sıkıntın yok o zaman, o yüzden TYT kampından başlayabilirsin direkt. Üç Dört Beş çözmediysen başlangıç için iyidir. Eyüp B. nin de soru bankası çıkardığını gördüm ama zorluk seviyesi nasıldır bilemiyorum, incelemedim.

Mert Hoca'nın kaynağı ile Eyüp B. Birbirinden oldukça bağımsız kitaplar. Eyüp B.'nin kolay soruları bile yorumlayabilme yeteneği arayan sorular.

Ben bakındım biraz aman aman bir kitap değil. İyi ama daha iyileri vardır. Kitap mikroorjinal tarzında bir şey. Mert hoca ardından 3D vdd gitsin. 3 defa sınava giren ve halen 13 net yapan biri bir anda 3D atlarsa yapamaz diye düşünüyorum o nedenle araya Mert vdd attım.

Ben bakındım biraz aman aman bir kitap değil. İyi ama daha iyileri vardır. Kitap mikroorjinal tarzında bir şey. Mert hoca ardından 3D vdd gitsin. 3 defa sınava giren ve halen 13 net yapan biri bir anda 3D atlarsa yapamaz diye düşünüyorum o nedenle araya Mert vdd attım.
Mert Hoca VDD+ Orijinal(3D)/Barış daha kâfi.