Merhaba arkadaşlar.
Denklemler, basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü-köklü sayılar ve çarpanlara ayırma konularında klasik soruları çözebiliyorum. Ancak yeni nesil sorularda zorlanıyorum. Kümelerde sadece temel düzey bilgim var. Şu an fonksiyon çalışıyorum, anlıyorum ama bazen zorlanıyorum. Bu yüzden TYT matematik netlerim düşük. Yeni nesil sorulara geçiş yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Hangi soru bankası veya branş denemesiyle başlamam daha doğru olur?

Ayrıca sadece klasik soru yapabilen biri sizce AYT matematiğe başlayabilir mi, yoksa önce TYT temelini tamamen oturtmak mı gerekir?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hangi kaynakları kullanıyorsun? Klasik kaynaklar ile yeni nesil soruları çözmek zor olabiliyor 345, Bilgi Sarmalı soru bankalarıyla işe başla bi yerden sonra okuduğun metni senden ne istiyeceğini kavrayabileceksin, ezberlediğin formülleri pat diye yapıştırmaya başlayacaksın ona artık refleks mi dersin öğrenim mi dersin ne diyorsan de kümeler ve fonksiyon refleksin geliştikten sonra haftada 1 tane branş deneme çözersin (şurası önemli, uzun uzun düşünerek analiz yapmak gerekiyor.) ondan sonra TYT ile paralel götürmeye başlarsın.

Hangi kaynakları kullanıyorsun? Klasik kaynaklar ile yeni nesil soruları çözmek zor olabiliyor 345, Bilgi Sarmalı soru bankalarıyla işe başla bi yerden sonra okuduğun metni senden ne istiyeceğini kavrayabileceksin, ezberlediğin formülleri pat diye yapıştırmaya başlayacaksın ona artık refleks mi dersin öğrenim mi dersin ne diyorsan de kümeler ve fonksiyon refleksin geliştikten sonra haftada 1 tane branş deneme çözersin (şurası önemli, uzun uzun düşünerek analiz yapmak gerekiyor.) ondan sonra TYT ile paralel götürmeye başlarsın.
Hocam 345 Miray ve mikroorjinal soru bankası kullanıyorum, bu arada sadece klasik soru çözerek ayt matematik başlayabilir miyim? Bu arada ilk mikroorjinal tyt matematik branş denemesi ile başlamak istiyorum elimde 345, bilgi sarmal branş var ama zor geliyor.