Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Hayır değil. Geometri ve problemlerden 4 tane falan basit soru geliyor.10 net yapılır ama daha fazlası zor, hatta imkansız neredeyse. Dene ve gör.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
TYT matematiği zaten genel kültür gibi çözerek 5 net çıkarırsın. Biraz da üslü sayı, köklü sayı, mutlak değer çalış bak keyfine. Üslü ve köklü sayılar zaten iç içe konular rahat öğrenirsin.
Yapılmaz dediğim bir kısım mı var cümlede? "Zor hatta imkansız " demişim. Bu da bir olasılık değil mi? Sınavdaki tüm sorular basit gelse 40 net de yapılabilir.Hayır değil. Geometri ve problemlerden 4 tane falan basit soru geliyor.
Yorum yapmak için yorum yapmayın.
Winner
Üstün
10 neti geçmek imkansız ne demek? 15 olsa neyse. 2025 gibi zor bir sınavda bile son 2 ayda çalışıp 15-20'li netlere çıkılırdı.Yapılmaz dediğim bir kısım mı var cümlede? "Zor hatta imkansız " demişim. Bu da bir olasılık değil mi? Sınavdaki tüm sorular basit gelse 40 net de yapılabilir.
Yorum yapmak için yorum yapmayın.
Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun?10 neti geçmek imkansız ne demek? 15 olsa neyse. 2025 gibi zor bir sınavda bile son 2 ayda çalışıp 15-20'li netlere çıkılırdı.
Neyse ya takıl kafana göre, en haklı sensin bravo
Winner
Üstün
Dediklerinden 10 netin üstüne çıkılamayacağını anlıyorum.Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun?
Neyse ya takıl kafana göre, en haklı sensin bravo![]()