Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Türkçe: Orta-Zor
Fen: Kolay
Sosyal: Orta
Matematik: Zor
Fen: Kolay
Sosyal: Orta
Matematik: Zor
KenB76
Çalışkan
Sınava aday öğrenci değilim zevkine meraktan girdim öyle yorum yapcağım bu 1 sene sonraki ilk tyt girişimdi aklınızda olsun.
Fen bilen yapar baya net sorulmuş hız sorusu komikti.
Sosyal bilgiden baya arınmış yine tyt denebilecek şekilde geçen seneden sonra yine böyle olmasına şaşırdım.
Türkçe artık biliyorsunuz klasik ösym türkçesi ben yine zorlandığım söyleyeyim son 10 soru odağı gerçekten metni bol anlaması zordu.
Gelelim matematiğe ilk 15 soru temel/konu bilgisi isteyen, sonra bi 5-6 soru hafif tempo artıyor ancak ondan sonra senden her sruda deneme yanılma veya sanki sözel mantık yap gibi bir şey bekliyor. Cidden kalem kullanmadım çoğu soruyu çözerken gerek yoktu çünkü iyi anlamda söylemiyorum bu matematiğin içinde işlem yoktu soruyu okuyorsunuz yorumluyorsunuz arada hatıraldığınız bilgileri not ediyosunuz olay bu gerçekten farklıydı ben matematik çözdüğümü düşünmedim.
Geometri bence klasik bir ÖSYM geometrisiydi baya rahat olduğunu düşünüyorum geometri bilen arkaşların çoğu yapmıştır bi akre sorusu zordu diyelbilirim ayrıca katı cisimde değerler hoş değildi onun dışında geometri bilen adam yapar tıpkı fen gibi.
Geçen seneye göre netler düşecek 2-3 senedir yapılan en zor matematik bu seneydi zaten ondan dolayı psikolojisi bozulan adaylar diğer derslerden de düşük net yapmıştır diye tahmin ediyorum.
Canınızı sıkmayın asıl sınav AYT'dir bunda kötü gelse bile kurtarıcısı AYT iyi gelse bile sıralamaya dönüştüren AYT'dir herkese iyi akşamlar başarılar.
Fen bilen yapar baya net sorulmuş hız sorusu komikti.
Sosyal bilgiden baya arınmış yine tyt denebilecek şekilde geçen seneden sonra yine böyle olmasına şaşırdım.
Türkçe artık biliyorsunuz klasik ösym türkçesi ben yine zorlandığım söyleyeyim son 10 soru odağı gerçekten metni bol anlaması zordu.
Gelelim matematiğe ilk 15 soru temel/konu bilgisi isteyen, sonra bi 5-6 soru hafif tempo artıyor ancak ondan sonra senden her sruda deneme yanılma veya sanki sözel mantık yap gibi bir şey bekliyor. Cidden kalem kullanmadım çoğu soruyu çözerken gerek yoktu çünkü iyi anlamda söylemiyorum bu matematiğin içinde işlem yoktu soruyu okuyorsunuz yorumluyorsunuz arada hatıraldığınız bilgileri not ediyosunuz olay bu gerçekten farklıydı ben matematik çözdüğümü düşünmedim.
Geometri bence klasik bir ÖSYM geometrisiydi baya rahat olduğunu düşünüyorum geometri bilen arkaşların çoğu yapmıştır bi akre sorusu zordu diyelbilirim ayrıca katı cisimde değerler hoş değildi onun dışında geometri bilen adam yapar tıpkı fen gibi.
Geçen seneye göre netler düşecek 2-3 senedir yapılan en zor matematik bu seneydi zaten ondan dolayı psikolojisi bozulan adaylar diğer derslerden de düşük net yapmıştır diye tahmin ediyorum.
Canınızı sıkmayın asıl sınav AYT'dir bunda kötü gelse bile kurtarıcısı AYT iyi gelse bile sıralamaya dönüştüren AYT'dir herkese iyi akşamlar başarılar.
AhmetBurak
Başarılı
Mezuna kalmış birisi olarak gayet hazırlanıp girdim sınavdan bir önceki gün rahatsızlandım midem falan bozuldu üstüne bir de 20'lik diş ağrısı bu şekilde girdim sınava zaten odaklanma sorunu yaşıyorum arkama oturan eleman zırt pırt ayağını salladı sırada gıcırdıyordu o şekilde yapmaya çalıştım. Türkçe kafa karıştırıcıydı o sanat eserini çöpe atana selam olsun. Türkçeyi anlayana kadar bayağı zaman geçti sosyali yaptım az kalan zamanda 1 mat 2 fen çözdüm 3üde doğru. Bakalım yarın ayt nasıl olacak
Türkçe orta , sosyal tamamen zaman kaybettirici yorum ve felsefe cidden zordu, matematik çok üst düzey hatta ösym tarzı bile diyemem galiba mebin bu soru yazma olayına girmesi çok etki etti diye düşünüyorum sonuçta lgs ortada. Fen kolaydı.
Syntax
Üstün
Sınav bittiği için TYT yorumumu yapayım. Türkçe klasik ÖSYM türkçesi. Coğrafya tarih bilgi sorusu neredeyse yoktu yani kolay. Felsefede yine kafa karıştırıcı paragraf soruları. Din orta gibiydi. Matematik zordu. Deneme yanılma sorusu çoktu. Yani birkaç zor vardı birkaç tane de uğraştırıcı soru vardı. Feni kolaydı. Umarım herkesin iyi geçmiştir.
- Makaleler
- 1
60 paragraf sorusu zorladı.