Tarih iyiydi, coğrafyadan 2 tane falan yaptım sanırım. Hiç çalışmadım sosyal maalesef sadece kesin emin olduklarımı işaretledim. Felsefe ve dinden 4'er 4'er işaretledim.Fenden bayağı bi öne geçmişsiniz hocam. Tarih coğrafya iyidir diye düşünüyorum acayip kolaydı çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?Tüm hocalar interneti diyor. Belirtme hal eki bu. İyelik değil.Biri cevap. Biri kelimesi zamir olduğu için cevap biri.
Konuyu arada bir gelip okuyorum da bazı sorularda herkesin bir cevabı var ama ortada netlik yok. Herkes benimki doğru diyor. Dezenformasyondan başka işe yarıyor mu bari hocalar yaptığınız? 
maes
Başarılı
@Daffy Duck Sizin nasıldı hocam?
Merak hocam ya. Daha kafayı toplayıp AYT tekrarlarına başlayamadım.Konuyu arada bir gelip okuyorum da bazı sorularda herkesin bir cevabı var ama ortada netlik yok. Herkes benimki doğru diyor. Dezenformasyondan başka işe yarıyor mu bari hocalar yaptığınız?![]()
Geçmişe çare var mı hoca, son tekrarlarını yap artık. Sonrasında düşünmeyeceksin bile.Merak hocam ya. Daha kafayı toplayıp AYT tekrarlarına başlayamadım.
Daffy Duck
Üstün
Cevap ne hocam şimdi biri mi interneti mi?Biri cevap. Biri kelimesi zamir olduğu için cevap biri.
seeraddar
Yetkin
Bence biri. Soruyu da tam hatırlamıyorum ki.
Daffy Duck
Üstün
Çerez.