Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bugün Çap Yayınları'na girdik. Hayvan gibi düşüyor ya netlerim son 2–3 haftadır. Bugün matematikten 10 bile işaretlemedim. Türkçeyi ayrı berbat yaptım.
Daha 2 gün olmadı MSÜ sınavına gireli. Zihinsel olarak rahatlamadan deneme çözmeye devam ettikçe netleriniz daha da düşecek. Odaklanmak için temiz bir zihin gerekiyor.
Captain Skriniar
Uzman
Deneme sınav sayısını indirin. Fazla deneme net yükseltmez, doğru analiz net yükseltir. Haftada 2-3 denemeye azaltın ve mutlaka analiz yapın aynı gün.Bugün Çap Yayınları'na girdik. Hayvan gibi düşüyor ya netlerim son 2–3 haftadır. Bugün matematikten 10 bile işaretlemedim. Türkçeyi ayrı berbat yaptım.
Behzatinho
Yetkin
Zihninizi boşaltın hocam. Birkaç gün deneme işine ara verin bana kalırsa. Paragraf tarafında yaşamıştım. Zorlayınca daha çok hataya müsait oluyoruz. Temiz zihinle çözünce netleriniz yükselecektir.
Arada dinlenmek gerekiyor hocam. Ben de bazen kötü bir deneme geçirdiğimde veya yorulduğumda biraz ara veriyorum. Çok daha iyi oluyor.
herkesin netleri seninle beraber düştüyse problem yok deneme zordur.Fakat diğerleri sabit senin deneme sonuçların aşığıdaysa o zaman problem var demektir.
Benden sana tavsiye:Sınava en yakın bilgi sarmal yayınları sorar sınavına kalan sürede bilgi sarmalın ne kadar branş ve genel denemesi varsa yala yut(yerleştiğim sene full bilgi sarmalın denemelerini çözmüştüm) iyiki de yapmışım diyorum.
Son olarak çalışmayı asla bırakma ben AYT sınavı öncesinde bile oturdum kimya ve biyoloji tekrarı yapmıştım
Kalemini en son bırakan kazanır dostum

Benden sana tavsiye:Sınava en yakın bilgi sarmal yayınları sorar sınavına kalan sürede bilgi sarmalın ne kadar branş ve genel denemesi varsa yala yut(yerleştiğim sene full bilgi sarmalın denemelerini çözmüştüm) iyiki de yapmışım diyorum.
Son olarak çalışmayı asla bırakma ben AYT sınavı öncesinde bile oturdum kimya ve biyoloji tekrarı yapmıştım
Kalemini en son bırakan kazanır dostum
Captain Skriniar
Uzman
Hocam en yakın sorar kısmı bana kalırsa değişir. Geçen sene bilgi sarmalından TYT denemesine girmiştim kafayı yedirecek derecede çok zordu. Ama sorun şu YKS de bu kadar zorluk çekmedim.herkesin netleri seninle beraber düştüyse problem yok deneme zordur.Fakat diğerleri sabit senin deneme sonuçların aşığıdaysa o zaman problem var demektir.
Kalemini en son bırakan kazanır dostum![]()
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-