TYT sonuçlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    tyt

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Tekrardan merhaba yine gözlerinizi kanatacak sonuçlarıma bakmaya hoş geldiniz çok uzatmak istemiyorum bu yayın bence biraz zordu özellikle sözel alanı yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle matematik eksiğimin farkındayım fen bile bile çözmüyorum çünkü konu eksiğim var ve yaza saklıyorum Türkçe bayağı kötü geldi 1 hafta sadece paragraf çözmedim hemen dipleri gördüm sosyal neden böyle oldu bilmiyorum.

1 hafta sadece paragraf çözmedim hemen dipleri gördüm sosyal neden böyle oldu bilmiyorum.
Yükselişler düşüşler illa ki olacak, zor bir denemede gayet olabilecek bir durum. 40 sorunun 37 tanesini yapabilecek bir potansiyelinin olduğunu görüyorum burada, yanlış yaptığın sorulara bakıp yanlışlarının ne olduğunu anlaman yararlı olur. Bilgi eksikliğinden mi yanlış yapmışsın yoksa kafan mı karışmış mesela?

Bir yolda ilerlerken bir konuda başarılı olmak 10 adım ilerlemekse başarısız olmak da 4 adım ilerlemek demektir, bu denemede kötü yaptın diye geriye düştüğünü düşünüp kendini sıkma.

Hocam matematik bilgi eksikliği geometri 0 olduğundan zaten yarısı gitti soruların Türkçe de çok arada kalmıştım ve arada kaldıklarımın gerçekten neredeyse hepsi diğer şık çıkınca böyle bir sonuç geldi. Ama moral bozmaya gerek yok bence çalışmaya devam.

Moral bozmadan derslerinizi halletmeye bakın hocam, yazın erkenden çalışmaya başlarsanız rakiplerinize büyük fark atmış olursunuz erkenden başlamak her zaman daha iyidir, iyi çalışmalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…