Yer
Aydın
Sosyal için hangi kamp ve kitapları önerirsiniz? Sayısalım ve Sosyal Bilimler'de 10-13 net arasındayım, Coğrafyam 0, Tarih için yorum sorularını yapıyorum, sadece bilgi kısımları yok bende.

Felsefe ve dinde genelde iyi yapıyorum ama terim çalışmam lazım, onlara kitaba gerek yoktur herhalde. Sosyal denemesi var elimde, ekstra soru bankası çözmem muhtemelen sosyalden sadece deneme çözeceğim.

Hocam, siz deneyimlisiniz bu konularda. Coğrafya için ne önerirsiniz? 0 gibi bir şeyim. Coğrafyanın Kodlarının, Kritik Kampı falan var, bir de harita; onlar nasıldır?
Yani TYT sosyal çalışmadım. Son zamanlar felsefe bakmıştım kafi gelmedi. O yüzden pek bir tavsiyem yok, deneyimle yaptım biraz. Harita + 1 kamp 15-20 günde çözer bu işi.

Hocam siz deneyimlisiniz bu konularda, coğrafya için ne önerirsiniz? 0 gibi bir şeyim. Coğrafyanın kodlarının kritik kampı falan var bir de harita, onlar nasıldır?

Bu sene TYT'de 4-1 coğrafya yaptım, sadece branş çözüp yapamadığım soruların çözümünü izledim. TYT Sosyal çalışılması gereken bir ders değil bence, sadece din ve felsefede 3-4 terim ezberlemek yeter.

Sosyal için hangi kamp ve kitapları önerirsiniz? Sayısalım ve Sosyal Bilimler'de 10-13 net arasındayım, Coğrafyam 0, Tarih için yorum sorularını yapıyorum, sadece bilgi kısımları yok bende.

Felsefe ve dinde genelde iyi yapıyorum ama terim çalışmam lazım, onlara kitaba gerek yoktur herhalde. Sosyal denemesi var elimde, ekstra soru bankası çözmem muhtemelen sosyalden sadece deneme çözeceğim.
Apoteminin genel tyt özeti var o fena değil onu oku sonra deneme çöz.

Bu sene TYT'de 4-1 coğrafya yaptım, sadece branş çözüp yapamadığım soruların çözümünü izledim. TYT Sosyal çalışılması gereken bir ders değil bence, sadece din ve felsefede 3-4 terim ezberlemek yeter.

Derece yapmayı hedefliyorum hocam ondan kaynaklı sosyalden fire vermek istemiyorum.