seeraddar

Yetkin
TYT 90 bandında geliyor sayısalım. Mezun yolu gözüktü, 2-2.5 ay TYT bakacağım yazın, kalan 9 ay full AYT. TYT için ayrıntılı iyi kamp lazım, amaç 110+ net

TYT 90 bandında geliyor sayısalım. Mezun yolu gözüktü, 2-2.5 ay TYT bakacağım yazın, kalan 9 ay Full AYT. TYT için ayrıntılı iyi kamp lazım amaç 110+ net.

90 bandındaki adam oturup baştan sona konu dinlemez. Al eline branş denemeleri ve genel denemelerini analiz ede ede çöz. Eksik olduğun konuyu dinle devam et. Anca uyarıyorum çünkü bizzat şahit oldum sakın AYT'yi salma yoksa o kadar emek boşuna gidiyor. Haftada 2 AYT denemesi şart bu TYT döneminde. Geometrin eksikti yanlışım yok ise. Bak oradan test+konu yapabilirsin. Tabii ki önerim Eyüp B'dir.😀

90 bandındaki adam oturup baştan sona konu dinlemez. Al eline branş denemeleri ve genel denemelerini analiz ede ede çöz. Eksik olduğun konuyu dinle devam et. Anca uyarıyorum çünkü bizzat şahit oldum sakın AYT'yi salma yoksa o kadar emek boşuna gidiyor. Haftada 2 AYT denemesi şart bu TYT döneminde. Geometrin eksikti yanlışım yok ise. Bak oradan test+konu yapabilirsin. Tabii ki önerim Eyüp B'dir.😀
Ayt'yi ben salmam, o beni salarsa bilemem. Konu dinlemek lazım hafiften, kitap açamıyorum bu aralar. Hatta son bir aydır hiçbir şey yapmadım denebilir. O yüzden hızlıca bitirmek istiyorum. Hatta maksimum 1.5 ayda bitiririm. Fizik ve biyolojide soru bankası çözmemiştim, onları falan hallederim. Şu an sıkıntı oluyor.

AYT matta kaç net yapıyorsun ortalama?
10.

AYT'yi ben salmam, o beni salarsa bilemem. Konu dinlemek lazım hafiften, kitap açamıyorum bu aralar. Hatta son bir aydır hiçbir şey yapmadım denebilir. O yüzden hızlıca bitirmek istiyorum. Hatta maksimum 1.5 ayda bitiririm. Fizik ve biyolojide soru bankası çözmemiştim, onları falan hallederim. Şu an sıkıntı oluyor.

Senin durumunda yapıcağın en kötü şey plansız gitmek. YKS'ye 37 gün var. Gene eritebildiğin kadar AYT konularını erit mezun kararını sınav sonrası verirsin. Çünkü 2026'dan sonra 2027 son. Ondan sonra müfredat değişiyor. İyice düşün taşın. Tıpta kararlı isen bir özel psikiyatr ile mezun seneni devam ettir. Yazdım mı hatırlamıyorum o yüzden tekrara düştüysem kusura bakma. Şu an bu sene üniversiteye gidecekmişçesine çalış gerisine sonra bakarsın.

Ayt'yi ben salmam, o beni salarsa bilemem. Konu dinlemek lazım hafiften, kitap açamıyorum bu aralar. Hatta son bir aydır hiçbir şey yapmadım denebilir. O yüzden hızlıca bitirmek istiyorum. Hatta maksimum 1.5 ayda bitiririm. Fizik ve biyolojide soru bankası çözmemiştim, onları falan hallederim. Şu an sıkıntı oluyor.

10.
Tıp kararın kesin mi bilmiyorum. Kalan zamanda 20 mat 30 fen yapsan epey güzel okullara gidersin. Tıpta karar kıldıysan bir şey diyemem tabii. Ben de en son 19.75, 13 ve 5.75 net (Mert Hoca🤠) yaptım. Yani kötü fakat yapacak bir şey yok.