Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir Bergama
11. Sınıfa geçeceğim. Şu iki yılda sadece sınavdan önceki gecelerde çalıştım ve OBP puanım istediğim seviyede değil. Sayısal bölümündeyim okul açılana kadar biraz temel atmak istiyorum. Kamp ve kaynak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
11. Sınıfa geçeceğim. Şu iki yılda sadece sınavdan önceki gecelerde çalıştım ve OBP puanım istediğim seviyede değil. Sayısal bölümündeyim okul açılana kadar biraz temel atmak istiyorum. Kamp ve kaynak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Matematik bazında 3D TYT vdd biyoloji dr biyolojinin kamp kitabı var fizik 55 günde Özcan aykın TYT kimyada ise paraksilen TYT video ders kitabı. Bunların yanında MEB'in 3 adım ve 4 4'lük pekiştirme testlerini cöz yeter 11 için.

Çözüm
11. sınıfa geçeceğim. Şu iki yılda sadece sınavdan önceki gecelerde çalıştım ve OBP puanım istediğim seviyede değil. Sayısal bölümündeyim okul açılana kadar biraz temel atmak istiyorum. Kamp ve kaynak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kimyada kiyma özel ve kimya derslerini fazlasıyla öneririm.

TYT Tarih ve Felsefe için kitap kaynak öneriniz var mıdır?

Sosyal için soru bankası vs. çözülmesinin mânası yok.
Elimde 10. Sınıf hiz yayınlarının kitabı yeter o zaman. Teşekkür ederim.

@SF26, hocam bu temel atmada çok geç kaldım mı? Bazı arkadaşlarım çok daha önceden başlamış da merak ettim. Önerdiğiniz kaynakları internetten aldım, geldiğim gibi çalışmalara başlayacağım.

Son düzenleme:
Elimde 10. Sınıf hiz yayınlarının kitabı yeter o zaman. Teşekkür ederim.

@SF26, hocam bu temel atmada çok geç kaldım mı? Bazı arkadaşlarım çok daha önceden başlamış da merak ettim. Önerdiğiniz kaynakları internetten aldım, geldiğim gibi çalışmalara başlayacağım.
Hiçbir şey için geç değil. Bina gibi düşün; İsterse 20 yılda bitsin, temeli sağlam olan bir bina kolay kolay yıkılmaz.
Burda da aynısı geçerli, temel sağlam olursa AYT konularında pratiğin artacak ve hız kazanacaksın.