ssmih

Çalışkan
11. sınıfım. Dershanedeki rehber hocam eksiklerimi görmek amacıyla TYT Türkçe ve TYT Matematikten deneme çözmemi önerdi dolayısıyla deneme almam gerekiyor. TYT Matematikte 345 denemelerini almayı düşünüyorum sanırım kolay orta arasıymış. Fakat Türkçede ne alacağım konusunda kararsızım hız ve renk ile Bilgi Sarmal arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? (345 paragraf kitabından günlük test çözüyorum 16-18 soruda 12 13 bazen de 15 doğrum geliyor. TYT Türkçeyi bu sonuca göre önerirseniz sevinirim.)

TYT Matematikte 25 net altıysan denemeye girme soru bankası götür +25 isen veyahut olduğunda
345-Bilgi Sarmal-orijinal sırası ile öneririm

11. sınıfım. Dershanedeki rehber hocam eksiklerimi görmek amacıyla TYT Türkçe ve TYT Matematikten deneme çözmemi önerdi dolayısıyla deneme almam gerekiyor. TYT Matematikte 345 denemelerini almayı düşünüyorum sanırım kolay orta arasıymış. Fakat Türkçede ne alacağım konusunda kararsızım hız ve renk ile Bilgi Sarmal arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? (345 paragraf kitabından günlük test çözüyorum 16-18 soruda 12 13 bazen de 15 doğrum geliyor. TYT Türkçeyi bu sonuca göre önerirseniz sevinirim.)
Orada belirtmemişim Türkçe için ama Ulti'ye de bakın.

Bunu ben
TYT Matematikte 25 net altıysan denemeye girme soru bankası götür +25 isen veyahut olduğunda
345-Bilgi Sarmal-orijinal sırası ile öneririm
Bunu ben de hocama söyledim fakat dediğim gibi o da eksik konularımı görmem için çözmem gerektiğini söyledi. Bunlar dışında karekök 0 ile ilerliyordum. Şuan problemler kısmını çözüyorum ve üslü ifadeler kısmını bitirmiştim temel kavramlarım çok kötü değil. Ama dediğim gibi net sayımı bilmiyorum çünkü 11 de tyt denemesine hiç girmedim. Muhtemelen 25 netin altında olurdu. Teşekkür ederim.
Orada belirtmemişim Türkçe için ama Ulti'ye de bakın.
Tamamdır teşekkürler.