eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 269 Bugün 16:52 #1 Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi?
Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.693 Çözümler 79 Beğeniler 5.745 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 16:54 #2 Sınava başladığında kafan rahat olmuyor yalnız. Birkaç dakika odaklanmaya gidiyor. İlk sorularla başlaman daha iyi.
Sınava başladığında kafan rahat olmuyor yalnız. Birkaç dakika odaklanmaya gidiyor. İlk sorularla başlaman daha iyi.
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.974 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.340 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 16:54 #3 Niye 18 ki? Onu özel kılan ne? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:06
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.693 Çözümler 79 Beğeniler 5.745 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 16:54 #4 pesimist34 dedi: Niye 18 ki? Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... Çerez sorulardan paragrafa geçişin sınır noktası.
pesimist34 dedi: Niye 18 ki? Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... Çerez sorulardan paragrafa geçişin sınır noktası.
KS KS eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 269 Bugün 16:55 #5 pesimist34 dedi: Niye 18 ki. Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... İlk 18 genelde dil bilgisi ve daha kısa olup rahat çözülebildiğinden 18'den sonrası tavsiye ediliyor hocam.
pesimist34 dedi: Niye 18 ki. Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... İlk 18 genelde dil bilgisi ve daha kısa olup rahat çözülebildiğinden 18'den sonrası tavsiye ediliyor hocam.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 551 Beğeniler 296 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 16:55 #6 pesimist34 dedi: Niye 18 ki? Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... Genelde 18'den sonra uzun paragraflar soruluyor. Sonlara doğru okumaya hal kalmıyor o yüzdendir.
pesimist34 dedi: Niye 18 ki? Onu özel kılan ne? Genişletmek için tıkla... Genelde 18'den sonra uzun paragraflar soruluyor. Sonlara doğru okumaya hal kalmıyor o yüzdendir.
KS KS eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 269 Bugün 16:56 #7 Michael MYERS dedi: Sınava başladığında kafan rahat olmuyor yalnız. Birkaç dakika odaklanmaya gidiyor. İlk sorularla başlaman daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam, peki ben sayısalda sıfırım. Sayısala hiç bakmayıp Türkçe ve sosyaldeki soruları kontrol etmek mantıklı mıdır sizce?
Michael MYERS dedi: Sınava başladığında kafan rahat olmuyor yalnız. Birkaç dakika odaklanmaya gidiyor. İlk sorularla başlaman daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam, peki ben sayısalda sıfırım. Sayısala hiç bakmayıp Türkçe ve sosyaldeki soruları kontrol etmek mantıklı mıdır sizce?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.564 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.683 Yer Rockport City Bugün 16:56 #8 Yapılabilir aslında. Denemek lazım.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.693 Çözümler 79 Beğeniler 5.745 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 16:57 #9 eternatus dedi: Hocam, peki ben sayısalda sıfırım. Sayısala hiç bakmayıp Türkçe ve sosyaldeki soruları kontrol etmek mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Hiç çalışmamış biri olarak fazla mı düşünüyorsunuz acaba? Kasmayın girin çıkın.
eternatus dedi: Hocam, peki ben sayısalda sıfırım. Sayısala hiç bakmayıp Türkçe ve sosyaldeki soruları kontrol etmek mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Hiç çalışmamış biri olarak fazla mı düşünüyorsunuz acaba? Kasmayın girin çıkın.
KS KS eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 269 Bugün 16:57 #10 THE KEROXEA dedi: Yapılabilir aslında. Denemek lazım. Genişletmek için tıkla... İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Michael MYERS dedi: Hiç çalışmamış biri olarak fazla mı düşünüyorsunuz acaba? Kasmayın girin çıkın. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız hocam.
THE KEROXEA dedi: Yapılabilir aslında. Denemek lazım. Genişletmek için tıkla... İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Michael MYERS dedi: Hiç çalışmamış biri olarak fazla mı düşünüyorsunuz acaba? Kasmayın girin çıkın. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız hocam.