Reki Çalışkan Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 83 Beğeniler 64 Bugün 17:03 #11 18 den başla bence. Zor soruları önce yap, kolayları sonra yaparsın.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.564 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.683 Yer Rockport City Bugün 17:04 #12 eternatus dedi: İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde.
eternatus dedi: İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.693 Çözümler 79 Beğeniler 5.745 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:05 #13 THE KEROXEA dedi: Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir?
THE KEROXEA dedi: Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.564 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.683 Yer Rockport City Bugün 17:06 #14 Michael MYERS dedi: Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben düz 1'den başlarım Türkçe Sosyal Fen en son da matematiği yaparım güzel oluyor öyle.
Michael MYERS dedi: Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben düz 1'den başlarım Türkçe Sosyal Fen en son da matematiği yaparım güzel oluyor öyle.
Whopsy Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 39 Beğeniler 47 Bugün 17:13 #15 eternatus dedi: Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, bu zamana kadar nasıl çözdüyseniz o şekilde çözün, yeni maceralara girişmeyin.
eternatus dedi: Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, bu zamana kadar nasıl çözdüyseniz o şekilde çözün, yeni maceralara girişmeyin.