Reki 69 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 137 Çözümler 1 Beğeniler 99 19 Haziran 2026 #11 18 den başla bence. Zor soruları önce yap, kolayları sonra yaparsın.
THE KEROXEA 9 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.862 Makaleler 21 Çözümler 22 Beğeniler 2.971 Yer Rockport City 19 Haziran 2026 #12 eternatus dedi: İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde.
eternatus dedi: İlk kez sınavda deneyip patlama ihtimali de var çekiniyorum o yuzden biraz. Genişletmek için tıkla... Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde.
Michael MYERS 70 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.100 Çözümler 88 Beğeniler 6.403 Yer Haddonfield, Illinois 19 Haziran 2026 #13 THE KEROXEA dedi: Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir?
THE KEROXEA dedi: Doğru, ben de ilk kez deneyeceğim. Benim hep ilk sorular yanlış iken sonlardaki uzun sorular doğru oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir?
THE KEROXEA 9 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.862 Makaleler 21 Çözümler 22 Beğeniler 2.971 Yer Rockport City 19 Haziran 2026 #14 Michael MYERS dedi: Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben düz 1'den başlarım Türkçe Sosyal Fen en son da matematiği yaparım güzel oluyor öyle.
Michael MYERS dedi: Yahu saçmalamayın son gün strateji mi değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben düz 1'den başlarım Türkçe Sosyal Fen en son da matematiği yaparım güzel oluyor öyle.
Whopsy Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 47 Beğeniler 62 19 Haziran 2026 #15 eternatus dedi: Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, bu zamana kadar nasıl çözdüyseniz o şekilde çözün, yeni maceralara girişmeyin.
eternatus dedi: Türkçe netlerimi bilmiyorum bile o kadar az çalıştım birçok kişi tarafından önce paragraflardan başla zihnin temizken daha rahat çözersin tavsiyesi aldım denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, bu zamana kadar nasıl çözdüyseniz o şekilde çözün, yeni maceralara girişmeyin.