emre44

Uzman
Bu hafta 3D'nin hem TYT hem de AYT denemelerinden çözdüm internetten aldığım. Hedefim fazla değil, sayısal ilk 70.000 bana yetiyor. Sonuçlar nasıl sizce?

• TYT 83 net
  • AYT 51 net
OBP 66 çok kötü. TYT netlerim artmıyor en maksimum bu çıktı süreyi yetiştiremiyorum AYT zamanla artıyor.

Bu hafta 3D'nin hem TYT hem de AYT denemelerinden çözdüm internetten aldığım. Hedefim fazla değil, sayısal ilk 70.000 bana yetiyor. Sonuçlar nasıl sizce?

• TYT 83 net.
  • AYT 51 net.
OBP 66 çok kötü. TYT netlerim artmıyor en maksimum bu çıktı süreyi yetiştiremiyorum AYT zamanla artıyor.

Hocam TYT'ye nasıl çalışıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz acaba.

Tek bir denemeye bakıp bunun üzerine konuşmak doğru olmaz. Sabitlediğiniz netler ise iyi, 70.000 gelir. Geçen sene sınava yakın 90 TYT 50 AYT yapıyordum. Sonuç ne mi oldu? 75 TYT 35 AYT geldi. Rehavete kapılmayın, yanlışlarınızın üstüne gidin.

Kesinlikle maalesef ki konu eksiğim dönem başında fazla olduğundan her hafta 1 denemeden fazlasına gidemedim. Sınava yaklaştıkça her gün bir tane deneme çözmeye gayret göstermeye çalışacağım son ay muhtemelen her gün bir TYT bir AYT çözerim. Netlerim sabit aşağı yukarı ama sanırım sınav zorluğuda çok etkili olacak.

Hocam TYT'ye nasıl çalışıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz acaba.

Biyoloji için Biyotik, Fizik için 3D ve Kimya için Aydın kullanıyorum. Geometri için Geometrinin İlacı aldım ve matematik soru bankası için hem 3D hem de Mert Hoca var elimde. Deneme kaynaklarım çok değişiyor kırtasiyede paket halinde satılan denemeler var içerisinde 5-6 tane farklı kaynak oluyor. Paragraf için Sıfır Risk kullandım bitti ama.