Merhaba arkadaşlar, kaynak önerileriniz nelerdir? Açıkçası benim temelim yok yani bütün derslerde aynı şekil hayatımda hiç çalışmadım YKS öğrencisiyim normalde bu sene benim TYT AYT sınavlarına girmem Gerekiyordu. Yine de gireceğim fakat mezuna bırakacağım. Eşit ağırlıktan sayısala geçtim ne tür kaynak önerisini verebilirsiniz? Kolaydan zora beni yüksek netlere ulaştıracak önerileriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, kaynak önerileriniz nelerdir? Açıkçası benim temelim yok yani bütün derslerde aynı şekil hayatımda hiç çalışmadım YKS öğrencisiyim normalde bu sene benim TYT AYT sınavlarına girmem gerekiyordu. Yine de gireceğim fakat mezuna bırakacağım. Eşit ağırlıktan sayısala geçtim ne tür kaynak önerisini verebilirsiniz? Kolaydan zora beni yüksek netlere ulaştıracak önerileriniz nelerdir?

TYT-AYT Matematik ve Geometri için Acil'in ilaçlarıyla başlanır, Bilgi Sarmal'dan devam edilir, 345 ve 3D çözerek paketlenir.

TYT Türkçe için Sıfır Risk sonrasında Limit Kronometre paketle.

TYT Sosyal için deneme çöz geç soru bankasına gerek yok 3D simülasyon iyidir.

TYT Fen için 345 Fizik-Kimya-Biyoloji soru bankası çözsen yeter.

AYT Fen kısmı için yine 345 tavsiyemdir. Fende birer soru bankası çözüp sonrasında deneme ile devam edin, çabuk unutulur yoksa.

TYT-AYT Matematik ve Geometri için Acil'in ilaçlarıyla başlanır, Bilgi Sarmal'dan devam edilir, 345 ve 3D çözerek paketlenir.

TYT Türkçe için Sıfır Risk sonrasında Limit Kronometre paketle.

TYT Sosyal için deneme çöz geç soru bankasına gerek yok 3D simülasyon iyidir.

TYT Fen için 345 Fizik-Kimya-Biyoloji soru bankası çözsen yeter.

AYT Fen kısmı için yine 345 tavsiyemdir. Fende birer soru bankası çözüp sonrasında deneme ile devam edin, çabuk unutulur yoksa.

Teşekkür ederim hocam peki deneme ve fasikül önerileriniz nelerdir? Ve TYT, AYT başlamadan önce bilinmesi gerekenler nelerdir? Yani hiçbir şey bilmeden sıfırdan tyt başlarsak konuları anlayabilir miyiz?

Teşekkür ederim hocam peki deneme ve fasikül önerileriniz nelerdir? Ve TYT, AYT başlamadan önce bilinmesi gerekenler nelerdir? Yani hiçbir şey bilmeden sıfırdan TYT başlarsak konuları anlayabilir miyiz?

Sıfırdan kamplar var onları izleyeceksin en başta tabii, yüzme bilmeden denizin ortasına atlanmaz. Deneme için Bilgi Sarmal, 3D, 345, Toprak, çözebilirsin. Ek olarak AYT Kimyada Miray'ın fasiküllerinin kesinlikle çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sıfırdan kamplar var onları izleyeceksin en başta tabii, yüzme bilmeden denizin ortasına atlanmaz. Deneme için Bilgi Sarmal, 3D, 345, toprak, çözebilirsin.

Hocam peki, YouTube hoca öneriniz var mı? Temelden hitap eden veya başaralı bulduğunuz kişiler.
Ve hocam bazı hocaların kendi kampında soru bankaları oluyor onları almak mantıklımı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki, YouTube hoca öneriniz var mı? Temelden hitap eden veya başaralı bulduğunuz kişiler.
Ve hocam bazı hocaların kendi kampında soru bankaları oluyor onları almak mantıklı mı?

Ben bu sene ilk defa gireceğim umarım son olur neyse. Yazın TYT Mat için Rehber Matematik 49 günde TYT kampını izledim. Kitaplarını almadım ama almanı tavsiye ederim nedenine geleceğim. AYT Mat için yine Rehber Matematik tercih ettim 65 günde AYT mat kampı. 15 tatilde tüm konuları bitirmiş oldum bu da çok büyük bir avantaj. AYT kampının iki kitabını da aldım ve çok güzeller, izlediğin videoyu pekiştirmek için bire bir. TYT Fen için video izlemedim okulun kursu vardı yazın orada bitirdim. AYT Fende ise; Altuğ Güneş Fizik <3, Kimya Görkem Şahin, AYT Biyoloji için tavsiye veremeyeceğim henüz başlamadım okul kursuyla devam ediyorum.

https://techolay.net/sosyal/konu/tyt-icin-kaynak-ve-hoca-tavsiyeleri.52036/ eksik gördüğün ya da kafana takılan yer varsa etiketle, etüt sonu bakarım.