Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.265 Yer Cehennemin dibi 6 Eylül 2025 #1 2'si arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? @Testo Unit
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.646 Çözümler 14 Beğeniler 7.770 6 Eylül 2025 #2 Koneko Toujou dedi: 2'si arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? @Testo Unit Genişletmek için tıkla... TYT için Orijinal, AYT için ikisi de.
Koneko Toujou dedi: 2'si arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? @Testo Unit Genişletmek için tıkla... TYT için Orijinal, AYT için ikisi de.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.265 Yer Cehennemin dibi 6 Eylül 2025 #3 SF26 dedi: TYT için Orijinal, AYT için ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bütçe olsa zaten 2'sinden de ikisini alır geçerim . Bir de şimdi Türkçe lazım oldu. Ona ne önerirsiniz?
SF26 dedi: TYT için Orijinal, AYT için ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bütçe olsa zaten 2'sinden de ikisini alır geçerim . Bir de şimdi Türkçe lazım oldu. Ona ne önerirsiniz?
FreezyRagnar Uzman Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 94 Beğeniler 8 6 Eylül 2025 #4 Koneko Toujou dedi: Hocam o kadar bütçe olsa zaten 2'sinden de ikisini alır geçerim . Bir de şimdi Türkçe lazım oldu. Ona ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe'de Bilgi sarmal'ı öneririm şuan kullaniyorum hatta gayet güzel.
Koneko Toujou dedi: Hocam o kadar bütçe olsa zaten 2'sinden de ikisini alır geçerim . Bir de şimdi Türkçe lazım oldu. Ona ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Türkçe'de Bilgi sarmal'ı öneririm şuan kullaniyorum hatta gayet güzel.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 6 Eylül 2025 #5 Koneko Toujou dedi: 2'si arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? @Testo Unit Genişletmek için tıkla... İkisi için kesinlikle orjinal. 3D 2. kitap olabilir çünkü konuyu öğretme derdine girmemişler.
Koneko Toujou dedi: 2'si arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? @Testo Unit Genişletmek için tıkla... İkisi için kesinlikle orjinal. 3D 2. kitap olabilir çünkü konuyu öğretme derdine girmemişler.
Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #6 Orijinal bana kalırsa bir tık daha iyi bir kaynaktır ama zamanın çoksa AYT'de ikisinden de faydalanmaya çalış.
Orijinal bana kalırsa bir tık daha iyi bir kaynaktır ama zamanın çoksa AYT'de ikisinden de faydalanmaya çalış.