Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lawien

Uzman
Ubisoft'tan indirimde AC Shadow alayım dedim gitti parayı çekti sonra Ubisoft sayfasına attı beni hata verdi. Xsolla'yla konuşuyorum yok kart bilgilerini ver şunu yap bunu yap. Ne saçma iş bu ya nasıl çözeceğiz? Bir kere de değil 2 kere oldu. İlk alışveriş iade edeceğiz dediler sonra 1 dakika geçmeden tekrar denedim yine aynısı oldu. Nasıl çözeceğiz bu işi ve doğru yerlere mi konuşuyorum acaba? Kartın ilk 6 son 4 ve son kullanma tarihini istedi sonra kartın resmini istedi. 2 ödeme de içeride kaldı 1.200 TL para. Konuştuğum yer Xsolla Wallet maille giriş yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin yaşadığınız sorun global bir sorun.

Kart fotoğrafını asla gönderme, sizden en fazla son 4 hanesini isterler, konuyu okurken dolandırıcı mı diye düşündüm fakat link doğru.

Bankanıza haber verip, iptal talebinde bulunabilirsiniz. Ürünü teslim almadığınızı söyleyin.

Ticket oluşturun. xsolla'dan da iade isteyin:

Sizin yaşadığınız sorun global bir sorun.

Kart fotoğrafını asla gönderme, sizden en fazla son 4 hanesini isterler, konuyu okurken dolandırıcı mı diye düşündüm fakat link doğru.

Bankanıza haber verip, iptal talebinde bulunabilirsiniz. Ürünü teslim almadığınızı söyleyin.

Ticket oluşturun. Xsolla'dan da iade isteyin:

Transaction number yok hocam elimde. Kartı sansürleyip attım. İade olacak falan dedi karta bloke koymuşlar onu falan açtım dedi ama hayırlısı.

Gecenin bu saatinden iade edildi eksiksiz şekilde. Hatta Nays şimdi kazandan 25TL çıkmıştı oda bana kaldı. 25TL karlı çıktım bu işten.

Son düzenleme: