Hasanxcd 37

Üstün
Katılım
9 Ağustos 2024
Mesajlar
621
Çözümler
2
Beğeniler
263
Evet, bugün sizlere yaşadığım bir olayı anlatacağım. Bugün, Ubisoft'un Cloud save sistemine güvenerek bilgisayarıma format attım. Oyunu tekrar indirdim ve yaklaşık 16 saat oynadım. Türkçe yamayı kurduktan sonra oyuna girdim bir baktım ki oyunda her şeye sahibim ve son seviyedeyim. Açıkçası bunu istemiyordum ama “neyse” dedim, bari görevlere bakayım. Görevlere baktığımda hiçbir görevin görünmediğini fark ettim. Haritayı açtığımda ise hiçbir yerin açık olmadığını gördüm. Kısacası, Ubisoft'un Cloud save sistemine güvenmeyin.

Tadım kaçtı oyundan.
 
Oyunu satın aldığımdan beri oynamak nasip olmamıştı, CP2077 bekliyor daha bitecek de sıra ona gelecek.

Ubisoft iyi diyebilirdik bu Cloud işlerinde de pek güvenmemek lazımmış.

Hile hurda yapınca da ban atıyorlar, e kardeşim sistemi düzgün yap biz de bulaşmayalım?